Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

TTT piekāpjas Sanktpēterburgas "Spartak"

TTT piekāpjas Sanktpēterburgas "Spartak"
Dita Krūmberga
Foto: Renārs Koris, Studio Imagine, www.tttriga.lv

Šodien zaudējumu Baltijas Sieviešu Basketbola līgas (BWBL) čempionāta spēlē piedzīvoja "TTT Rīga" basketbolistes, kas Klaipēdā ar 67:70 atzina Sanktpēterburgas "Spartak" pārākumu.

Rīdzinieces neveiksmīgi iesāka spēli, jau pēc pirmās ceturtdaļas atrodoties iedzinēju lomā ar desmit punktu deficītu – 11:21. Šis deficīts vēl vairāk pieauga mača turpinājumā un pirmo puslaiku TTT noslēdza jau ar -14 – 26:40. Spēles otro pusi Aigara Neripa vadītā komanda aizvadīja jau manāmi sekmīgāk, īpaši pēdējo desmitminūti, kad spēja atspēlēt desmit punktus, tomēr mājinieču uzvaru nespēja apdraudēt, piedzīvojot zaudējumu ar 67:70.

19 punktus TTT labā guva Dita Krūmberga, 15 Andas Eibeles rēķinā, bet ar deviņiem punktiem atzīmējās Ieva Veinberga.

"Spartak" tādejādi izcīnīja otro uzvaru BWBL pusfināla A grupā, savukārt TTT tā bija pirmā neveiksme divās spēlēs. Nākamo maču rīdzinieces aizvadīs 26. martā turpat Klaipēdā, kad plkst. 12:30 mērosies spēkiem ar "Lemminkainen". Lai kvalificētos "Četru finālam", kas notiks Kauņā, TTT jāierindojas vismaz otrajā vietā grupā.

Izmantotie resursi:
bwbl.lt


, 2011-03-25 23:49, pirms 13 gadiem
Kur tad pēc cienīga zaudējuma komandai no daudz spēcīgākas līgas ar ārzemniecēm sastāvā ir pazuduši visi TTT nolicēji?
TTT basketbolistes 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

Pulvere noķer Baško, Gulbim pokers: TTT divdesmit trešais Latvijas tituls

TTT basketbolistes sestdien, 20. aprīlī, Daugavas sporta namā uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 87:37. Rīdzinieces finālsērijā līdz divām uzvarām bija pārākas ar 2-0 un vienpadsmito gadu pēc kārtas tika kronētas par Latvijas čempionēm.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Grieta Taranda 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

RSU pirmajā finālspēlē 30 minūtes cienījami noturas pret TTT

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. aprīlī, viesos uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 73:46, Latvijas finālsērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Ieva Pulvere uzvarētāju labā guva 20 punktus. Nākamā spēle 20. aprīlī Daugavas sporta namā.