Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Babkina vienojas par aiziešanu no Turcijas kluba "Canik"

Rolands Eliņš

Babkina vienojas par aiziešanu no Turcijas kluba "Canik"
Elīna Babkina
Foto: Canik Belediye

Turcijas sieviešu basketbola līgas klubs "Samsunspor Canik Belediye" paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās pārtrauc sadarbību ar Latvijas basketbolisti Elīnu Babkinu. Līgums pārtraukts pēc citu leģionāru ierašanās komandā.

"Mēs bijām apmierināti ar mūsu spēlētājas Elīnas Babkinas sniegumu. Pateicamies viņai par ieguldījumu mūsu komandā un novēlam veiksmīgo karjeras turpinājumu," pieņemto lēmumu Turcijas medijiem komentējis "Canuk" prezidents Erkans Bairaks.

Babkina šai Turcijas komandai pievienojās septembrī, taču sezona sākās traģiski. Kādas spēles laikā nopietnas veselības problēmas radās kluba galvenajam trenerim Memeta Čana Ozturkam, kurš deviņas dienas vēlāk slimnīcā nomira.

Sezonas turpinājums Babkinas klubam nebija veiksmīgs arī sportiskajā ziņā, un šobrīd "Canik" ar trim uzvarām 15 spēlēs ir pēdējā vietā Turcijas augstākajā līgā. Babkina 17 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 33:51 minūti un guva 13 punktus, kā arī izdalīja 4.2 rezultatīvas piespēles un savāca 2.9 atlēkušās bumbas.

Turcijas mediji norāda, ka līgums ar Babkinu pārtraukts pēc abpusējas vienošanās un komandā ieradušās ASV leģionāres Glorija Džonsone un Brienna Džanuarija, abas ar ilggadēju WNBA pieredzi.

Iepriekšējā sezonā Babkina spēlēja Ungārijas komandā "Pecsi 424", ar kuru ieguva vietējā čempionāta bronzu. Bet divas sezonas iepriekš Babkina pārstāvēja katalāņu klubu “Uni Girona”, palīdzot tam pirmo reizi uzvarēt Spānijas čempionātā un kvalificēties Eirolīgai. Uzreiz pēc tam, 2015. gada maijā, spēlētāja piedalījās WNBA kluba “Los Angeles Sparks” pirmssezonas treniņnometnē, taču pamatsastāvā neiekļuva.

Izmantotie resursi:
Elina Babkina İle Yollar Ayrıldı! » ...

  -1 [+] [-]

, 2017-02-26 07:32, pirms 7 gadiem
Jāiet pie Dickolakusa

  +2 [+] [-]

, 2017-02-26 08:24, pirms 7 gadiem
fantomas rakstīja: Jāiet pie Dickolakusa
Viņa vispār blandās par jocīgiem klubiem.