Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Katrīna Trankale: "RSU salūza, kad laukumā sākās kautiņš"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Katrīna Trankale: "RSU salūza, kad laukumā sākās kautiņš"
Katrīna Trankale ar kausu dodas pie Liepājas līdzjutējiem. Foto: Ieva Leiniša

"Ģimene un darbs – pietrūka izskriešanās un izlādēšanās. Basketbols kļuva par lielisku veidu, kā uzturēt sevi formā. Vienlaikus daudz mācījos no trenera Kaspara Mājenieka – viņam ir daudz ideju," pēc bronzas medaļas izcīnīšanas teica "Liepāja/LSSS" pieredzējušākā spēlētāja Kristīna Petermane.

Bronzas sērija otrdienas vakarā izlauzās Liepājas spēlētāju uzvaras priekā. Vēju pilsētas meitenes Hanzas vidusskolā jutās kā mājās – izbraukumā viņas atbalstīja apmēram 30 skaļi līdzjutēji, kā arī biedrības “Liepājas basketbols” dibinātāji Artūrs Štālbergs un Normunds Atvars.

Viņiem tika atmaksāts. Komandas 16 gadus vecā kapteine Katrīna Trankale pēc deguna salaušanas spēlēja ar sejas masku, pēc savainojuma laukumā devās arī snaipere Ketija Vihmane – jaunās spēlētājas tieši Rīgā aizvadīja līdz šim labāko spēli. Trankale ar kausu rokās uzreiz devās pie līdzjutējiem.

Kristīna Petermane, “Liepāja/LSSS” spēlētāja

“Vasarā spēlēju 3x3 basketbolu un mani uzrunāja treneris Kaspars Mājenieks. “Ja tev interesē – pievienojies, palīdzi jaunajām meitenēm!” Iepriekšējā gadā basketbols ļoti pietrūka – daudz strādāju kā fitnesa trenere, bet gribēju arī spēlēt kāda cita vadībā.

Gribu sevi uzturēt formā, taču pašai nav viegli sevi piespiest. Daļēji saprotu cilvēkus, kuri nevingro. Basketbols kļuva par lielisku veidu, kā uzturēt sevi formā. Vienlaikus daudz mācījos – trenerim Kasparam ir jaunas idejas. Viņš spēj paskaidrot katru situāciju – uzzināju daudz jauna.

Ģimene un darbs – pietrūka izskriešanās un izlādēšanās. Basketbols palīdzēja. Arī mana vecākā meita jau spēlē un mudināja to darīt arī man. Viņa ar komandas biedrēm nāca uz spēlēm – no ģimenes saņēmu tikai atbalstu.

Vai saņemu kādas atlaides? Pēc kļūdām dažreiz ļāva nepumpēties vai neskriet laukumus. Pati vienmēr to darīju – man nav jāparāda jaunajām meitenēm, ka esmu izņēmuma lomā. Tieši pretēji – gribēju parādīt, ka varu spēlēt un izdarīt. Par kļūdām jāatbild.

Liepājas basketbolā ienākusi Kaspara izaudzinātā meiteņu paaudze. Sapulcēs teicu, ka meitenes apguvušas labāku tehniku, driblu – treneris viņās ielicis ļoti daudz. Jā, daudz savainojumu, taču to ietekmē blakus apstākļi – ēšanas, svaigā gaisa kvalitāte, telefoni. Liepājā būs spēlētājas – gan Amerikas braucējas, gan profesionāles.”

Katrīna Trankale, “Liepāja/LSSS” kapteine

“Pēc Liepājā piedzīvotā zaudējuma bijām gatavas iet uz visu banku. Domāju, ka to varēja redzēt. RSU spēlētājas salūza 27. minūtes beigās, kad laukumā sākās kautiņš. Nebija variantu – pēdējā spēle, jāizliek visu.

Saule acīs? Man netraucēja, nezinu, kā pārējām meitenēm. Liepājnieku atbalstu jūtu katrā spēlē. Šī spēle bija pati svarīgākā – mūsu atbalstītāji ir...atbalstītāji! Šajā sezonā mācījos un ieguvu lielāku pieredzi nekā visās pārējās.”

     [+] [-]

, 2019-04-23 23:09, pirms 5 gadiem
Kas par kautiņu????

     [+] [-]

, 2019-04-23 23:29, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kas par kautiņu????
neliela saķeršanās..nekas īpašs

     [+] [-]

, 2019-04-23 23:33, pirms 5 gadiem
tiesnesis94 rakstīja: neliela saķeršanās..nekas īpašs
Atbalstīji Liepāju Hanzenē?