Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Laura Audere: "Pēc trenera izraidīšanas komanda darbojās kā dūre"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Laura Audere: "Pēc trenera izraidīšanas komanda darbojās kā dūre"
"Vega 1/Liepāja" basketbolistes
Foto: Ģirts Gertsons

"Ja mēs nespēlētu agresīvi, tehniskajā protokolā varētu būt tāda aile, taču tagad... Pretinieces izpildīja 31 soda metienu, mēs – 14," pēc zaudējuma otrajā izbraukuma spēlē pret Somijas čempionēm "Catz Lappeenranta" teica basketbola kluba "Vega 1/Liepāja" galvenais treneris Armands Misus.

Laura Audere, “Vega 1/Liepāja” spēlētāja

“Smagi cīnījāmies. Kā liecina statistika, vairākumā rādītāju bijām labākas par pretiniecēm, taču pastāv viena liela atšķirība. Sāncenses izmeta 31 soda metienu, kamēr mēs metām 14 reizes. Manuprāt, tiesneši neizdarīja savu darbu. Viņi strādāja vienai pusei, bet ignorēja mūs. Esmu ļoti sarūgtināta par tiesnešu attieksmi, taču bija, kā bija. Cīnījāmies, kā varējām.

Brīdī, kad galvenais treneris tika izraidīts no zāles, ieguvām papildus spēku. Jā, mums viņš pietrūka, taču pierādījām, ka turpinām cīnīties par uzvaru. Kļuvām kā dūre un spēlējām kā komanda. Iespējams, ka beigās tiesneši atkal kļūdījās, taču nav noliedzams fakts, ka galotnē cīnījāmies vēl sparīgāk.”

Čandrea Džonsa, “Catz Lappeenranta” spēlētāja

“Abas komandas cīnījās ļoti enerģiski un spēle bija smaga, neraugoties uz saspringto cīņu vakar. Mēs daudz biežāk tikām pie iespējas izpildīt soda metienus, jo pretinieces vairāk iekrita aizsardzībā. Uzvarējām, lai gan tiesnešu darbība nebija nevainojama.”

Mika Hākana, “Catz Lappeenranta” galvenais treneris

“Ļoti, ļoti smaga spēle un saspringta nedēļas nogale. Esam apmierināti, ka spējām uzvarēt abās spēlēs. Manuprāt, šodien pirmajā puslaikā nospēlējām ļoti labi, spējot apstādināt pretinieku uzbrukumu. Turpinājumā Liepājas aizsardzība sagādāja mums daudz problēmu – trešajā ceturtdaļā guvām tikai 11 punktus. Viņu taktika nostrādāja un mums ir viela pārdomām.

Tagad nepieciešamas pāris dienas atpūtai, jo spēlēt divas dienas pēc kārtas ir ļoti grūti. Vairākām spēlētājām bija liels spēles laiks. Jāatjaunojas un jāgatavojas nākamajām spēlēm. Liepāja ļoti labi cīnījās zem groziem – mēs izcīnījām tikai piecas atlēkušās bumbas uzbrukumā, neraugoties uz to, ka esam augumā garāka komanda.

Sestdien pieļāvām tikai 10 kļūdas, šodien 12. Šķiet, ka pēc pirmās ceturtdaļas bija sešas kļūdas – tas liecina, ka atlikušajā laikā nospēlējām ļoti disciplinēti. Manuprāt, tā ir lieta, kura mums palīdzēja uzvarēt abās spēlēs. Esam par priecīgi par panākumiem šajās svarīgajās spēlēs.”

Video: preses konference 22. janvārī

     [+] [-]

, 2017-01-22 23:16, pirms 7 gadiem
Tiesnešu vārdi, uzvārdi zināmi?