Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Paula Strautmane arī nākamsezon spēlēs Spānijas klubā "Cadi La Seu"

Agris Suveizda

Paula Strautmane arī nākamsezon spēlēs Spānijas klubā "Cadi La Seu"
Paula Strautmane. Foto: Sedis Basquet

LETA. Latvijas basketbola izlases uzbrucēja Paula Strautmane arī nākamajā sezonā pārstāvēs Spānijas klubu "Cadi La Seu", otrdien paziņoja vienība. Strautmane pievienojās "Cadi La Seu" pagājušā gada jūnijā.

"Šī ir mana pirmā reize, kad palieku vienā komandā otro gadu pēc kārtas," komandas publicētajā video stāsta Strautmane. "Pazīstu visu, kas ir man apkārt, tāpēc domāju, ka tas mums palīdzēs nākamsezon startēt Eirokausā. Šai komandai ir liels potenciāls."

Aizvadītajā sezonā "Cadi La Seu" Spānijas čempionāta regulāro sezonu noslēdza ceturtajā vietā, bet izslēgšanas spēlēs piedzīvoja neveiksmi pusfinālā, zaudējot FIBA Eirolīgas trešās vietas ieguvējai Salamankas "Perfumierias Avenida". Strautmane 30 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guva 4,4 punktus, bet četros "play-off" mačos izcēlās vidēji ar 4,3 punktiem.

No 2015. līdz 2019.gadam viņa ir aizstāvējusi ASV augstskolas Kvinipakas Universitātes godu un ASV studenšu čempionātā vidēji mačā guvusi apmēram desmit punktus un izcīnījusi piecas bumbas zem groziem. 2019./2020.gada sezonā basketboliste pārstāvēja "TTT Rīga" komandu, kuras rindās Eirolīgā 13 mačos guva vidēji 4,8 punktus spēlē, kā arī izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un 1,3 reizes rezultatīvi piespēlēja. Sezonu pirms pievienošanās "Cadi La Seu" Strautmane Pēčas "Pecs" komandas sastāvā tika līdz Ungārijas čempionāta ceturtdaļfinālam.

Izmantotie resursi:
LETA