Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Rozītis: ''Meitenes ļoti pārdzīvoja zaudējumu pusfinālā''

Krišs Upenieks

Rozītis: ''Meitenes ļoti pārdzīvoja zaudējumu pusfinālā''
Rūdolfs Rozītis, LU galvenais treneris
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar bronzas medaļas Latvijas Sieviešu basketbola līgā (LSBL) nodrošināja Latvijas Universitātes basketbolistes, kuras cīņā ar ''TTT Rīga Juniorēm'' sērijā triumfēja ar rezultātu 3:0. Pēc izcīnītas uzvaras portāls Sportacentrs.com sazinājās ar komandas galveno treneri Rūdolfu Rozīti, kurš sniedza nelielu komentāru par bronzas mačiem.

Latvijas Universitātes basketbolistes LSBL regulāro turnīru noslēdza otrajā vietā, nodrošinot sev vietu pusfinālā, kur viņām pretī nāca ‘’RTU Merks’’ komanda. Sērijā līdz divām uzvarām piedzīvots zaudējums ar 0:2, bet šovakar izcīnīta bronzas medaļa – sērijā līdz trim uzvarām ar 3:0 uzvarētas ‘’TTT Rīga Juniores’’.

‘’Noteikti ‘’Juniorēm’’ pat bija neliela priekšrocība, jo viņas tomēr pusfinālā vairāk domāja jau par spēli par trešo vietu, bet mums bija cerības uz finālu, bet nesanāca. Meitenes bija ļoti bēdīgas, kā sacīt, bija lejā, tomēr pirmajā mačā ar agresīvu spēli izdevās salauzt pretinieces. Arī otrajā mačā agresīvi darbojāmies aizsardzībā, labi iekrita metieni, bet trešajā mačā izskatījās, ka ‘’Juniorēm’’ vairs nebija emociju, ar ko cīnīties. No pirmajām minūtēm aizgājām priekšā un aizvadījām spēli praktiski bez kritumiem,’’ skaidroja Rozītis.

Rīt portāls Sportacentrs.com piedāvās Jums plašāku interviju ar Latvijas Universitātes galveno treneri Rūdolfu Rozīti!