Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Tāre: "Galvenais ir paspēt saspēlēties"

Tāre: "Galvenais ir paspēt saspēlēties"
Ieva Tāre
Foto: AP

Pēc vakar aizvadītā pirmā treniņa jaunā kluba SK "Cēsis" komandā pirmajos iespaidos dalījusies ilggadējā Latvijas basketbola valstsvienības uzbrucēja Ieva Tāre, kura atzīst, ka galvenais līdz pirmajām spēlēm ir paspēt saspēlēties savā starpā.

"Grūti pateikt [vai esmu jau iejutusies komandā- A.S.], jo vakar man bija pirmais treniņš kopā ar komandu, taču domāju, ka iejutīšos komandas sastāvā. Pirmais iespaids par komandu bija ļoti labs," atzīst spēlētāja. "Tā kā es spēlēju komandu spēli, nevis nodarbojos ar individuālo sportu, tad man galvenais ir maksimāli palīdzēt komandai sasniegt rezultātus. Par mērķiem vēl ir grūti runāt, taču uzskatu, ka jādodas laukumā lai uzvarētu katru nākošo maču, nevis dalīt spēles svarīgās un ne tik svarīgās."

Jautāta, vai mači pret Rīgas TTT, kur Tāre vairākus gadus spēlēja pirms pārcelšanās uz Cēsīm, būs principiāli, basketboliste atbildēja noraidoši: "Domāju, ka nekas īpašs tajos mačos nebūs, jo esmu profesionāle un ar tādu attieksmi arī attiecos pret katru maču, neatkarīgi vai pretim stājās "TTT/Rīga", "Jūrmala" vai vēl kāda cita komanda."

"Pašlaik vēl nav sanācis domāt par gaidāmajām pretiniecēm Eiropas kausā (horvātiešu "ZKK Medvescak" - A.S.)," stāsta Tāre. "Šobrīd galvenais ir paspēt saspēlēties, jo komanda ir diezgan ievērojami pamainījusi sastāvu, tādēļ nereti sanāk, ka skatāmies katra savā virzienā."

Imantotie resursi:
skcesis.lv


, 2008-09-20 17:37, pirms 16 gadiem
Lai tev veicas!!!!!!!
, 2008-09-20 17:37, pirms 16 gadiem
Vienmēr ir patikusi Tāres attieksmes pret komandu,spēlēm..
Īsts komandas vilcējspēks kritiskos brīžos un ne tikai!
Veiksmīgu sezonu arī visai komandai
, 2008-09-20 18:36, pirms 16 gadiem
cerams traumas nesakjers!
Kinga Piedela un Vanesa Jasa 2023. gada 8. oktobrī. Foto: Margarita Vigule

Piedelas un Baranovskas tālmetieni nodrošina Daugavpilij otro Latvijas pusfinālu

Daugavpils Universitātes basketbolistes trešdien, 27. martā, lieliskā atmosfērā uzvarēja basketbola skolas "Rīga" juniores ar 74:58. Gunta Endzela trenētā komanda divcīņas summā bija pārāka ar 148:136 un otro reizi vēsturē iekļuva Latvijas čempionāta pusfinālā. Kinga Piedela un Valerija Baranovska divatā iemeta deviņus tālmetienus.
Kitija Laksa 2024. gada 21. februārī. Foto: Fenerbahce

Kitija Laksa sekmīgi debitē Turcijas čempionāta izslēgšanas spēlēs

Kitija Laksa un "Fenerbahce" basketbolistes pirmdien, 25. martā, kvalificējās Turcijas čempionāta pusfinālam, kur spēlēs pret "Izmit" un "Galatasaray" pāra uzvarētājām. Kristīne Vītola guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.
Ventspils basketbolistes 2024. gada 23. martā. Foto: Ritvars Stankevičs
8

Valmiera atspēlējas no -23, Ventspils triumfē emocionālā finālā Jelgavā

Ventspils sporta skolas "Spars" basketbolistes svētdien, 24. martā, Jelgavā iztērēja 23 punktu pārsvaru, taču pēdējās trīs minūtēs saņēmās 11:0 izrāvienam, uzvarēja Valmieru ar 68:57 un pirmo reizi vēsturē kļuva par Latvijas Sieviešu basketbola līgas otrās divīzijas čempionēm.