Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Linda Pagrode: "Gaidīju, ka būs trakāk"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Linda Pagrode: "Gaidīju, ka būs trakāk"
Linda Pagrode
Foto: www.tttriga.lv

"Gaidīju, ka, izejot laukumā, būs trakāk, bet viss bija kārtībā. Sajūtas ir diezgan labas," priecīga par karjerā pirmo uzvaru Eirolīgas spēlē ir sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" aizsardze un Eiropas U-18 junioru čempionāta ceturtdaļfināliste Linda Pagrode.

Spēlē Viļņā Pagrode kopā ar Ievu Veinbergu laukumā devās izšķirošajās sešās minūtēs, stājoties pretī četrām "Teo" leģionārēm ar WNBA un Eiropas čempionātu pieredzi. Tobrīd "TTT Rīga" rīcībā bija palikušas sešas spēlētājas, jo Brumermane un Kārkliņa bija noraidītas no laukuma ar piecām personiskajām piezīmēm, bet Eibele un Vīvere guva savainojumus.

Pagrode un Veinberga neapjuka, godam nospēlēja aizsardzībā, ne reizi nekļūdījās un nopelnīja plusus uzbrukumā. Veinberga izcīnīja atlēkušo bumbu, bet Pagrode realizēja savu Eirolīgā pirmo pustālo metienu, gūstot divus svarīgus punktus. Rezultātā Ieva Veinberga, Linda Pagrode, Anda Eibele, Kristīne Kārkliņa, Līga Šurkusa, Sindija Lima, Lindra Vīvere un Liza Villisa nopelnīja pirmo uzvaru Eirolīgā, bet Aija Brumermane un Dita Krūmberga pirmo reizi uzvarēja izbraukumā.

„Parasti, kad uziet laukumā, aizmirst par visu pārējo, tajā skaitā savainojumiem. Tāpēc spēlēt bija viegli,” atzina jaunā spēlētāja, kurai pēdējo divu mēnešu laikā rokas un kājas savainojumi mijušies ar saukstēšanos un pāris spēļu izlaišanu. „Bija jāspēlē pret Montgomeriju. Tā kā viņa tika slavēta, biju gaidījusi, ka viņa būs kas vairāk,kaut kas labāks, bet viņa patiesībā nemaz nebija tāda. Daudz kļūdījās, dribls arī nav izcilākais, sameta gan labi.”

Nākamajā Eirolīgas spēlē „TTT Rīga” 25. novembrī plkst. 19:40 Olimpiskajā sporta centrā sacentīsies ar Krievijas čempionēm Jekaterinburgas UGMK.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-18 00:40, pirms 14 gadiem
Sarauj, Linda !!!