Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Mājenieks arī turpmāk vadīs Latvijas vicečempiones "Liepāja/LSSS"

Andrejs Siliņš

Mājenieks arī turpmāk vadīs Latvijas vicečempiones "Liepāja/LSSS"
Kaspars Mājenieks. Foto: Ģirts Gertsons

Biedrība "Liepājas Basketbols" paziņojusi, ka arī turpmāk sieviešu komandu SBK "Liepāja/LSSS" vadīs galvenais treneris Kaspars Mājenieks. Līgums pagarināts uz vairākām sezonām.

Kluba valdes priekšsēdētājs Anrijs Ozoliņš: "Kaspars liekus komentārus neprasa, viņa padarītie darbi atspoguļo viņa profesionālo pieeju un attieksmi darbam. Kluba un Kaspara domas sakrīt ar mūsu ilgtermiņa plāniem sieviešu basketbola attīstībā."

Kaspars Mājenieks: "Man ir liels prieks turpināt iesākto darbu un patīkami, ka mans darbs tiek novērtēts. Uzskatu Liepāju par labāko vietu, kur strādāt un dzīvot, jo Liepāja attīstās visās jomās un gan klubs, gan sporta skola nodrošina mums izcilus apstākļus attīstībai. Ir tikai jāstrādā."

Kaspara Mājenieka vadībā aizvadītā sezona bija veiksmīgākā sieviešu komandai SBK “Liepāja/LSSS” - komanda izcīnīja bronzas medaļas “Douglas Baltijas Sieviešu Basketbola līgā”, kas līdz tam nebija izdevies, kā arī nepabeigtajā Latvijas Sieviešu Basketbola līgā (LSBL) pēc LBS lēmuma tika piešķirtas sudraba medaļas (pēc Latvijas komandu ieņemtajām vietām “Douglas Baltijas Basketbola līgas” čempionātā). 2018/2019. gada sezonā Latvijas Sieviešu Basketbola līgā (LSBL) SBK “Liepāja/LSSS” izcīnīja bronzas medaļas.

Kaspars Mājenieks strādājis kā galvenais treneris ar vairākām Latvijas jauniešu izlasēm, tai skaitā 2018. gadā ar Latvijas U-17 izlasi piedalījās pasaules čempionātā, kur izcīnīja 8.vietu.

Liepājā Kaspars strādā jau vairākas sezonas, bijis par vīriešu komandu treneru asistentu pie Agra Galvanovska un Uvja Helmaņa, kā arī 2012./13. gada sezonā nomainīja galveno treneri Gunti Endzeli pie “Liepāja/Triobet” komandas stūres.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajasbasketbols.lv/