Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Eli Rabi: "Sajutām, ka varam pārsteigt Latviju"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Eli Rabi: "Sajutām, ka varam pārsteigt Latviju"
Foto: fibaeurope.com

"Latvijai ir jaunas, talantīgas spēlētājas. Ticu, ka nākamajos gados viņas kļūs vēl labākas," izcīnot uzvaru 2011. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē, Sportacentrs.com teica Izraēlas sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Eli Rabi.

Par Izraēlas izlasi

Esmu lepns par savām spēlētājām. Ar daudzām no viņām kopā esmu strādājis desmit gadus, sākot no U18 un U20 vecuma. Es viņas izglītoju un ticēju viņām. Izraēlā sieviešu basketbolam nav tāda atbalsta kā vīriešiem, tāpēc esmu gandarīts, ka spējam kļūt labāki. Agrāk nevarējām cīnīties ar tādām komandām kā Latvija, piemēram, laikā, kad Izraēlā spēlēja Gunta Baško. Esmu priecīgs, ka varu būt izlases galvenais treneris.

Par mērķiem

Manas galvenās rūpes ir kvalificēties Eiropas čempionātam. Mums tas ir ļoti svarīgi, zinot, ka vīriešu basketbols valstī ir sporta veids numur viens. Tagad jāiet soli pa solim, par cīņām finālturnīrā varbūt varēsim domāt vēlāk. Nav pat mērķa finišēt pirmajā vai otrajā vietā, gribu tikai kvalificēties.

Par Latvijas izlasi

Latvijai ir ļoti jaunas, talantīgas spēlētājas. Ticu, ka nākamajos gados viņas kļūs vēl labākas. Viņas ir atlētiskas, ātri skrien. Runājot par Aneti Jēkabsoni-Žogotu – otras tādas spēlētājas Eiropā nav. Zinājām, ka viņa ir ļoti svarīga komandai, taču pēc spēles Rumānijā sajutām, ka varam pārsteigt Latviju. Radās iespēja un mēs to izmantojam. Ļoti respektējam šo komandu, jo Latvija ir spēlējusi Olimpiskajās spēlēs un mēs varam par to tikai sapņot.

Par Serbijas izlasi

Serbija pārbaudes spēles aizvadīja ļoti labi. Viņas divreiz uzvarēja Turciju, pārspēja Ungāriju un mēs nedaudz no viņām baidījāmies. Skautojām, gatavojāmies, zinājām par viņu ātrajiem uzbrukumiem un izdarījām visu, lai tos apturētu. Beigās tas nostrādāja.

     [+] [-]

, 2010-08-18 18:44, pirms 14 gadiem
nevar buut!

     [+] [-]

, 2010-08-18 18:46, pirms 14 gadiem
šitaas atrunas

     [+] [-]

, 2010-08-19 09:32, pirms 14 gadiem
Izraēla nekvalificēsies, Latvijai konkurentu nav šajā grupā.