Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Makārvila: "Jēkabsone ir nesavtīgākā metēja basketbolā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Makārvila: "Jēkabsone ir nesavtīgākā metēja basketbolā"
Foto: Milena Salp

9. un 11. aprīlī Spānijas trešajā lielākajā pilsētā Valensijā notiks FIBA Eirolīgas 2010. gada sezonas "Četru Fināls", kur Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētais Maskavas apgabala sieviešu basketbola klubs "SpartaK" mēģinās izcīnīt ceturto titulu pēc kārtas.

Šonedēļ „SpartaK” (sezonas bilance 30-2, Eirolīgā 14-0, KSL 14-1, Krievijas kausā 1-1, ESK 1-0) aizvadīs pēdējo regulārās sezonas spēli Krievijas čempionātā, izbraukumā Jekaterinburgā sacenšoties ar Gundara Vētras trenēto Jekaterinburgas UGMK. Devītajā aprīlī abām komandām jātiekas Eirolīgas pusfinālā.

Pirms gaidāmajām cīņām domās par kolēģēm dalījusies „SpartaK” un „New York Liberty” centra spēlētāja Dženela Makārvila. Lūk, viņas viedoklis.

Par Marinu Karpuņinu

Marina ir viena no nepiekāpīgākajām spēlētājām aizsardzībā, ko esmu redzējusi. Viņa ir pa īstam noskaņojusies, vienmēr jūtu, ka viņa vairāk koncentrējas sedzējas lomai nekā jebkam citam. Viņai ir Dveina Veida domāšana, pēc kritieniem tūlīt nākot atpakaļ un viņa vienmēr turpina.

Par Soņu Petroviču

Esmu bēdīga par „SoSo” gūto savainojumu pēdējā ceturtdaļfināla spēlē ar „Fenerbahce”. Viņa ir topošā zvaigzne un viņa sāka spīdēt mūsu rindās. Esam devuši viņai iesauku „I.O.”, kas nozīmē „tūlītējs uzbrukums”. Viņa zina savas stiprās puses, zina, pie kā jāpiestrādā un katru dienu nāk, vienmēr gribot kļūt labāka.

Par Aneti Jēkabsoni-Žogotu

Viņa ir nesavtīgākā metēja spēlē! Ja vien viņai varētu dot padomu, tas vienmēr būs „met bumbu”. Šī iemesla dēļ man patīk spēlēt ar viņu kopā. Viņa ir tik gudra un pieņem tik labus lēmumus komandas labā, tā ir reti sastopama kvalitāte!

Par Sue Bird

Vispusīga saspēles vadītāja. Nekas pārsteidzošs deviņdesmit procentus laika un, kad vismazāk to gaidi, viņa izmantos atlikušos desmit procentus. Vienmēr ar smaidu sejā un, es nemelošu, izskatās, ka viņa ir labākajos draugos ar tiesnešiem pat tad, kad uz tiem kliedz. Sjū, lūdzu pastāsti, kā Tu to dari? Vēroju tevi video no spēles (kur biji tik dusmīga un dzirdēju, kā runāji ar tiesnesi), taču, kad atkal to redzēju video, tu smaidīji visu laiku. Jāsmejas, lūdzu, iemāci man!

Par Sylvia Fowles

Jāsaka wow. Nopietni! Syl ir zvērs un, ja to nezināt, drīz uzzināsiet! Ir prieks visu gadu treniņos spēlēt pret viņu, bet spēļu dienās tas izskatās vēl iespaidīgāk, kad redzu, kā viņa pārmaiņas pēc spēlē pret citām spēlētājām, nevis mani. Ja tu viņu satiec postā, viss faktiski beidzies. Viņa strādā pie savām kustībām un jūtu, ka šogad tiešām progresējusi groza apakšā.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

 +11 [+] [-]

, 2010-03-18 14:47, pirms 14 gadiem
Galvenais, ka tie pārsvarā ir precīzi

  -2 [+] [-]

, 2010-03-18 15:33, pirms 14 gadiem
Ja nu vēl viņai piespēlētu!

  -3 [+] [-]

, 2010-03-18 15:38, pirms 14 gadiem
Peec virsraksta bija skaidrs..Māris...

  +4 [+] [-]

, 2010-03-18 15:43, pirms 14 gadiem
Dominix rakstīja: Peec virsraksta bija skaidrs..Māris...
Neapnīk?

  +2 [+] [-]

, 2010-03-18 16:06, pirms 14 gadiem
ai, ai Māri. kā ta tu šitā Taurasi un pus komandu noignorēji. varēji jau par visām iztulkot...

  +3 [+] [-]

, 2010-03-18 16:14, pirms 14 gadiem
Galvenais, ka met bez iemesla..

  +1 [+] [-]

, 2010-03-18 20:55, pirms 14 gadiem
un galvenais, ka viņa ir tik piemīlīga LATVIešu zeltene