Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Oops, she did it again: Vītola otro reizi nedēļas pieciniekā Eirolīgā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Oops, she did it again: Vītola otro reizi nedēļas pieciniekā Eirolīgā
Kristīne Vītola otro nedēļu pēc kārtas nopelnīja vietu Eirolīgas simboliskajā pieciniekā. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Basketbola kluba "TTT Rīga" spēka uzbrucēja Kristīne Vītola otro reizi pēc kārtas nopelnījusi vietu FIBA Eirolīgas nedēļas simboliskajā pieciniekā, piektdien, 18. janvārī, ziņo turnīra preses dienests.

Vītola uzvarā pār Antākijas “Hatay” 24:57 minūtēs nopelnīja lietderības koeficientu 28. “Juglas” un UTEP audzēkne guva 19 punktus (2p 6/8, 3p 1/3, 1p 4/4), sasniedzot 63,6% precizitāti metienos no spēles un 100% rādītāju brīvmetienos.

Spēka uzbrucēja pievienoja astoņas atlēkušās bumbas, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, vienu reizi kļūdījās, bloķēja divus metienus, saņēma divas personiskās piezīmes, izprovocēja divus pārkāpumus un ieguva +/- rādītāju 44.

Kristīne Vītola šosezon 11 spēlēs, ieskaitot Eirolīgas kvalifikāciju, vidēji 30,8 minūtēs guvusi 12,9 punktus un izcīnījusi 7,3 bumbas zem groziem. Spēlētājai ir vairāk piespēļu nekā kļūdu (2.3 pret 2.1), viņa realizējusi 42,6% metienu no spēles un 83,9% brīvmetienu.

Nedēļas vērtīgākās spēlētājas (Top performer) lauri tika Orenburgas “Nadežda” aizsardzei Erikai Vīlerei (Erica Wheeler). Viņa “iegrieza riteņus” 72:65 uzvarā pār “Bourges Basket” – 22 punkti, deviņas piespēles, astoņas atlēkušās bumbas un lietderības koeficients 33.

Ārējā līnijā Vīlerei pievienojās amerikāņu snaipere Alija Kviglija (Allie Quigley). Viņa iemeta sešus tālmetienus un guva 25 punktus “Famila Schio” izbraukuma uzvarā pār “USK Praha” ar 80:77. Tas kļuva par Itālijas kluba pirmo panākumu viesos.

Priekšējā līnijā izcēlās divas ASV izlases spēlētājas. Breana Stjuarte (Dynamo Kursk) izbraukuma panākumā pār “Carolo Basket” (86:62) atzīmējās ar 27 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, piecām piespēlēm un trīs pārķertām bumbām. Uzbrucēja pieciniekā iekļauta piekto reizi.

UGMK superzvaigzne Britnija Grainere guva 20 punktus un izcīnīja 16 bumbas zem groziem, nodrošinot “lapsām” 69:64 panākumu viesos pret “CCC Polkowice”.

Nedēļas piecinieks Eirolīgā

Devītā nedēļa: Erika Vīlere (Nadezhda Orenburg), Alija Kviglija (Famila Schio), Breana Stjuarte (Dynamo Kursk), Kristīne Vītola (TTT), Britnija Grainere (UGMK).

Astotā nedēļa: Kristina Ouvina (Bourges Basket), Kerala Kasas (Sopron Basket), Breana Stjuarte (Dynamo Kursk), Kristīne Vītola (TTT 1x), Briona Džonsa (Nadezhda Orenburg).

Septītā nedēļa: Birsela Vardarli (Fenerbahce), Bria Hārtlija (Fenerbahce), Breana Stjuarte (Dynamo Kursk), Alisa Tomasa (USK Praha), Marija Vadejeva (UGMK).

Sestā nedēļa: Kalīna Lūisa (Carolo Basket), Alisa Tomasa (USK Praha), Šeja Pedija (TTT), Breana Stjuarte (Dynamo Kursk), Britnija Grainere (UGMK).

Piektā nedēļa: Tīna Čārlza (Dynamo Kursk), Šeja Pedija (TTT), Alisa Tomasa (USK Praha), Čečilja Zandalasini (Fenerbahce), Adaora Elonu (Avenida).

Ceturtā nedēļa: Ivonna Tērnere (Sopron Basket), Šeja Pedija (TTT), Brionna Džonsa (Nadehzda), Marija Vadejeva (UGMK), Glorija Džonsone (Hatay).

Trešā nedēļa: Britnija Grainere (UGMK), Silvija Domingesa (Avenida), Tifānija Heiza (CCC Polkowice), Kerala Kasas (Carolo Basket), Anastasija Veremejenka (Fenerbahce).

Otrā nedēļa: Anželika Robinsone (Avenida), Šeja Pedija (TTT 1x), Keila Makbraida (UGMK), Soņa Petroviča (Dynamo Kursk), Alisa Tomasa (USK Praha).

Pirmā nedēļa: Kortnija Perisa (Hatay), Alisa Tomasa (USK Praha 1x), Breana Stjuarte (Dynamo Kursk 1x), Kortnija Vanderslūta (UGMK), Kerala Kasas (Carolo Basket).

Izmantotie resursi:
News - EuroLeague Women 2018-19 - FIBA.basketball

     [+] [-]

, 2019-01-18 19:14, pirms 5 gadiem
Manuprāt, šoreiz virsraksts Novikam tiešām ir izdevies.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-18 19:32, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Manuprāt, šoreiz virsraksts Novikam tiešām ir izdevies.
Ja tikai pēc tā izlasīšanas galvā nesāktu skanēt tā stulbā dziesma. Vītola malacīte un no tā piecinieka arī smukākā.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 19:39, pirms 5 gadiem
Nožēlojami ir tas, ka neviens Latvijas kanāls nerādīs nākošās 2 TTT izbraukuma spēles Eirolīgā. Kādēļ par vienīgo izņēmumu starp izbraukuma spēlēm kalpoja spēle pret Oly izbraukumā, ko translēja B4S?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-18 19:51, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nožēlojami ir tas, ka neviens Latvijas kanāls nerādīs nākošās 2 TTT izbraukuma spēles Eirolīgā. Kādēļ par vienīgo izņēmumu starp izbraukuma spēlēm kalpoja spēle pret Oly izbraukumā, ko translēja B4S?
Es gan priecājos, ka nerādīs, jo man B4S nav. Kad rāda B4S, tad jūtūbē Latviju nobloķē. Vakar ilgi nočakarējos, kamēr netā atradu strīmu, kur skatīties. Protams, teļukā ar komentāru latviešu valodā ir labāk skatīties.

     [+] [-]

, 2019-01-18 19:56, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Es gan priecājos, ka nerādīs, jo man B4S nav. Kad rāda B4S, tad jūtūbē Latviju nobloķē. Vakar ilgi nočakarējos, kamēr netā atradu strīmu, kur skatīties. Protams, teļukā ar komentāru latviešu valodā ir labāk skatīties.
Brauc klātienē atbalstīt TTT! Vai arī pārāk tālu dzīvo no mūsu galvaspilsētas?

  -1 [+] [-]

, 2019-01-18 21:09, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nožēlojami ir tas, ka neviens Latvijas kanāls nerādīs nākošās 2 TTT izbraukuma spēles Eirolīgā. Kādēļ par vienīgo izņēmumu starp izbraukuma spēlēm kalpoja spēle pret Oly izbraukumā, ko translēja B4S?
kapēc gan lai tās butu jārāda??

  +1 [+] [-]

, 2019-01-18 21:47, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Brauc klātienē atbalstīt TTT! Vai arī pārāk tālu dzīvo no mūsu galvaspilsētas?
Paldies. Nedzīvoju tālu, bet laukos un ziemā nevaru. Jāgādā malka, jākurina krāsns, jābaro lopi un putni, un visi pārējie.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-19 00:35, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nožēlojami ir tas, ka neviens Latvijas kanāls nerādīs nākošās 2 TTT izbraukuma spēles Eirolīgā. Kādēļ par vienīgo izņēmumu starp izbraukuma spēlēm kalpoja spēle pret Oly izbraukumā, ko translēja B4S?
B4S ir iegādājies paketi, kur ietilpst tiesības rādīt gan vīriešu, gan sieviešu FIBA Eirolīgas spēles, līdz ar to citiem kanāliem tur nekādu tiesību kaut translēt nav. Par cik viņi rāda arī ULEB, NBA, Latvijas-Igaunijas līgu, vēl arī citus veidus, translāciju daudz, jādomā par reitingiem utt. Vislabākais variants būtu, ja translācijas tiesības uz FIBA sieviešu Eirolīgu pārietu Sabiedriskai televīzijai un TTT spēles rādītu LTV7. Bet nu tik drīz tas laikam nenotiks. Nezinu gan juridiskās fineses, varbūt var vienoties. Interesanti, kas rādīs, ja notiks gandrīz vai neiespējamais un TTT iekļūs Final4? Jo tādā gadījumā tas kļūs par tik nozīmīgu notikumu, ka pēc likuma TV apraides turētajam būtu jānodrošina attiecīgs pārklājums, ko redzētu lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju. Un tas noteikti nav B4S kanāls, ja vienīgi viņi nevienojas par sadarbību ar LTV7. Galu galā šī iemesla dēļ Viasat Sport visas spēles ar Latvijas izlašu līdzdalību, arī ar Rīgas Dinamo pārliek uz TV6 vai TV3. Kāpēc lai B4S šo situāciju nevarētu atrisināt?

     [+] [-]

, 2019-01-19 12:25, pirms 5 gadiem
ak68 rakstīja: B4S ir iegādājies paketi, kur ietilpst tiesības rādīt gan vīriešu, gan sieviešu FIBA Eirolīgas spēles, līdz ar to citiem kanāliem tur nekādu tiesību kaut translēt nav. Par cik viņi rāda arī ULEB, NBA, Latvijas-Igaunijas līgu, vēl arī citus veidus, translāciju daudz, jādomā par reitingiem utt. Vislabākais variants būtu, ja translācijas tiesības uz FIBA sieviešu Eirolīgu pārietu Sabiedriskai televīzijai un TTT spēles rādītu LTV7. Bet nu tik drīz tas laikam nenotiks. Nezinu gan juridiskās fineses, varbūt var vienoties. Interesanti, kas rādīs, ja notiks gandrīz vai neiespējamais un TTT iekļūs Final4? Jo tādā gadījumā tas kļūs par tik nozīmīgu notikumu, ka pēc likuma TV apraides turētajam būtu jānodrošina attiecīgs pārklājums, ko redzētu lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju. Un tas noteikti nav B4S kanāls, ja vienīgi viņi nevienojas par sadarbību ar LTV7. Galu galā šī iemesla dēļ Viasat Sport visas spēles ar Latvijas izlašu līdzdalību, arī ar Rīgas Dinamo pārliek uz TV6 vai TV3. Kāpēc lai B4S šo situāciju nevarētu atrisināt?
Nedaudz palabošu - B4S nerāda ULEB rīkototos Eirokausus.

     [+] [-]

, 2019-01-19 14:36, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nedaudz palabošu - B4S nerāda ULEB rīkototos Eirokausus.
Jā, tas tiesa! Nedaudz sajaucu. ULEB rāda Viasat Sports.