Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vai būs ceturtā uzvara pēc kārtas?

Mārtiņš Sīlis
Mārtiņš Sīlis

Vai būs ceturtā uzvara pēc kārtas?
„Liepājas Metalurgs” komanda. Foto: Mārtiņš Sīlis.

Otrdien, 19. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā ļoti svarīgu Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēli aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas uzņems pašreizējās trešās vietas īpašnieces „RTU/Merks” spēlētājas. Spēles sākums pulksten 17:30.

Liepājnieces, kopš Sabīnes Niedolas atgriešanās, ir uz sportiskā viļņa un pēdējās trijās spēlēs ir izcīnījušas trīs uzvaras, turklāt, pēdējā no tām uzvara tika izrauta pašās spēles pēdējās sekundēs, kad „Metalurgam” uzvaru atnesa Līgas Alilujevas metiens no groza apakšas.

Šobrīd liepājnieces turnīra tabulā atrodas 5. vietā ar izcīnītām četrām uzvarām un piedzīvotiem 10 zaudējumiem, savukārt, „Merks” basketbolistes ar deviņām uzvarām un pieciem zaudējumiem atrodas augstajā 3. pozīcijā.

Abās iepriekšējās savstarpējās komandu tikšanās reizēs nedaudz pārākas ir bijušas „RTU” spēlētājas. Vispirms, oktobra beigās Rīgā „RTU” uzvarēja ar 65:73, savukārt, decembra sākumā Liepājā „RTU” bija pārākas ar 69:77.

Uzvara liepājniecēm būtu ļoti svarīga un ļautu komandai pietuvoties ceturtās vietas īpašniecei „DU” komandai no Daugavpils, kurām ir par divām uzvarām vairāk.

Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Spēles sākums pulksten 17:30. Ieeja: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja: Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2010-01-18 15:37, pirms 14 gadiem
Būs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja