Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Armands Misus: "Vai rīdzinieki domā, ka esam kādi nabagi?"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Armands Misus: "Vai rīdzinieki domā, ka esam kādi nabagi?"
Armands Misus, "Vega 1/Liepāja" galvenais treneris
Foto: Ģirts Gertsons

"Pie plus padsmit punktiem aizrāvāmies ar improvizāciju gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Paldies pretiniekiem, kuri pacīnījās un parādīja to, kas man vairāk nebūs jāstāsta," pēc uzvaras pār "Vega 1/Liepāja" komandu teica basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips.

Armands Misus, "Vega 1/Liepāja" galvenais treneris

"Sākot no Ditas Rozenbergas pievienošanās brīža, reālu komandas treniņu mums vēl nav bijis. Nedēļas nogalē bijām izbraukumā Lietuvā. Pirmdiena līderēm brīva, trenējās tikai meitenes, kuras spēlēja mazāk. Otrdien – video. Jā, var atcerēties, taču laukumā brīžiem sanāca juceklis.

Veids, kādā sākām spēlēt otrās ceturtdaļas beigās un visu trešo ceturtdaļu – tā ir mūsu maize. Pārējais bija cilvēcīgi. Gadījās, ka iekrita “četri slīkoņi”, kuriem nebija jābūt. Mena izmantoja savu pieredzi, iemeta smagus metienus pāri rokām, paši neielikām... Mēnesis laika ir. Būs jautrs pavasaris.

Morālais noskaņojums komandā ir ļoti labs. Tikām atpakaļ (no mīnus septiņpadsmit), kapājāmies. Viena otra meitene varbūt neizturēja spēles spriedzi, taču jārēķinās, ka aprīlī būs tādas pašas spēles – gan “Sešu finālā”, gan Latvijā. Vai rīdzinieki domā, ka esam kādi nabagi? Tā nav. Saliksim visu pa vietām un būsim gatavi!

Var saukt tikai “TTT, TTT, TTT!” Tās pašas Cēsis pierādīja, ka var pret viņām spēlēt un var vinnēt. Jā, Cēsīm bija vairāk garo spēlētāju. Ja mums būtu vairāk garo, nebūtu viegli ne Zentai (Meļņikai), ne Ievai (Kūlītei). Uz Liepāju bija atbraukusi viena spēlētāja, taču viņa nebija fiziski gatava.

Pastāvēja iespēja tikt pie labas amerikāņu spēlētājas, kura spēlējusi Bulgārijā, taču viņa deva priekšroku divus mēnešus pavadīt Kalifornijas pludmalē, nekā atbraukt šurp. Metrs astoņdesmit deviņi, kustīga, ātra. Dita Rozenberga parādījās pēdējā brīdī."

Aigars Nerips, "TTT Rīga" galvenais treneris

"Ditas Rozenbergas aso spēli vairāk izjutām uzbrukumā, pārējās situācijas bija prognozējamas. Mani vairāk uztrauca pašu sniegums. Ja neskaitītu pēdējo tālmetienu, varētu teikt, ka būtu noturējušies uz 60 ielaistiem punktiem. Tā ir robeža, uz kuru tiecamies.

Vairākas reizes neiemetām brīvus metienus no apakšas un dažos brīžos piekliboja arī spēles disciplīna. Pie plus padsmit punktiem aizrāvāmies ar improvizāciju gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Paldies pretiniekiem, kuri pacīnījās un parādīja to, kas man vairāk nebūs jāstāsta.

Liepāja mums deva labāko impulsu pirms pavasara cīņām. Teicu to pirms spēles un laukumā tas apstiprinājās. TTT potenciāls ir pietiekams, lai gūtu 80 punktus. Savu rezultātu šodien nesasniedzām. Bija kāpumi un kritumi, tai skaitā pats savlaicīgi neveicu pāris maiņas, atļaujot nospēlēt līdz galam. Laukumā ne vienmēr bija optimālais sastāvs. Ir, par ko padomāt.

Pirms sezonas galvenajām spēlēm, atkārtošos, mums ir nepieciešamas līdzīgas un saistošas spēles. Ideāli, ka viņas notiek pirms “play-off”. Joprojām daudz fiziski trenējamies un laukumā esam pasmagi. Tagad vairāk veltīsim laika basketbolam, mūsu svaigums un ātrums varētu pieaugt."

  -2 [+] [-]

, 2016-03-17 00:04, pirms 8 gadiem
Atbilde uz virsrakstu- Jā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-17 06:26, pirms 8 gadiem
ļoti labs raksts,kurā nav pieminēts, kurā datumā notikusi spēle, kas tā par spēli un kāds bija rezultāts. Labs, Novik!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja