Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nāc pie manis šovakar, nāc pie manis rīt

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nāc pie manis šovakar, nāc pie manis rīt
Eva Pavlovska: pirmā spēle, vadot Latvijas Universitāti
Foto: Māris Greidāns

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā sestdien, 15. oktobrī, notiks divas spēles. Latvijas Universitāte plkst. 14:00 Diagnostikas centrā uzņems Igaunijas spēcīgāko komandu "FCR Media/Rapla", savukārt "TTT Rīga" plkst. 17:00 izbraukumā pārbaudīs Igaunijas vicečempioņu modrību.

Latvijas Universitāte vs FCR Media/Rapla

Nedēļas nogales centrālais notikums ir Igaunijas spēcīgākās komandas viesošanās. Sestdien Raplas komanda spēlēs Rīgā, svētdien – Liepājā. Pirms pusgada igaunietes bronzas spēlē atzina “Vega 1/Liepāja” pārākumu un uz Vēju pilsētu brauc pēc revanša, taču vispirms viņām jāiegriežas Rīgā.

Latvijas Universitāte pirms 10 dienām piedzīvoja pārstartēšanu – komanda tikai pēdējā brīdī apstiprināja galīgo līdzdalību turnīrā un vēl nav paspējusi pienācīgi sagatavoties gaidāmajiem pārbaudījumiem. Galvenā trenere Eva Pavlovska metusies mutuļojošos ūdeņos, uzņemoties dreifējošās LU sieviešu komandas stūri. Sastāvā palikušas iepriekšējās sezonas līderes, taču pirmssezonā iekavēto nāksies iedzīt sezonas gaitā.

Sestdien studentes sastaps spēcīgu un labi motivētu pretinieku. “FCR Media/Rapla” ir Igaunijas čempiones “1182 Tallinn” mantiniece. Komandu turpina vadīt Amerikas augstskolu absolventi Hovards Frīrs un Gerli Kostla, sastāvu papildinājušas Baltkrievijas čempiones Fransisa Dondersa un Darja Lipinskaja. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, komandai varētu pietrūkt uz Eirokausa komandu “Keltern” pārbraukusī garā spēlētāja Mailisa Poka, taču kopumā potenciāls nav mazinājies.

Tallinn University vs TTT Rīga

Aigara Neripa un Jāņa Nešpora trenētā komanda turpina gatavoties Eiropas kausa kampaņai. Fiziskā bāze ielikta, taktiskās sagataves tiek slīpētas un līdz braucienam uz Stambulu nepieciešams sajust spēles garšu. Tam domātas trīs spēles – divas Tallinā un 19. oktobrī “Elektrum” Olimpiskajā centrā paredzētā tikšanās ar “Vega 1/Liepāja”.

  +5 [+] [-]

, 2016-10-15 08:18, pirms 7 gadiem
...seksuāli čiekuri mānā dārzā krīt!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-15 08:29, pirms 7 gadiem
Novik,tas jau vairs nav smieklīgi-rakstīt šadus virsrakstus!Virsraksts pilnīgi garām,kāds sakars tam visam ar rakstu?Tiešām izskatās,ka esi pilnīgs deģenerāts un izkūkojis prātu!Dīvaini,ka sporta ziņu portālā ļauj strādāt un rakstīt rakstus kaut kādam no trako mājas izbēgušam plānprātiņam!Tu apkauno ne tikai sevi,bet arī šo sporta ziņu portālu!Vēmiens nāk no taviem virsrakstiem!Labāk lasīt sporta ziņas apollo nekā šitos tavus slimos suņa murgus!Parasti rakstus ar debīliem virsrakstiem nelasu sportacentrs.com,bet šoreiz bija grūti neuzrakstīt šo komentāru!Rupji sakot jau piegriezušies šie murgainie un debīlie virsraksti!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-15 09:48, pirms 7 gadiem
cobe rakstīja: Novik,tas jau vairs nav smieklīgi-rakstīt šadus virsrakstus!Virsraksts pilnīgi garām,kāds sakars tam visam ar rakstu?Tiešām izskatās,ka esi pilnīgs deģenerāts un izkūkojis prātu!Dīvaini,ka sporta ziņu portālā ļauj strādāt un rakstīt rakstus kaut kādam no trako mājas izbēgušam plānprātiņam!Tu apkauno ne tikai sevi,bet arī šo sporta ziņu portālu!Vēmiens nāk no taviem virsrakstiem!Labāk lasīt sporta ziņas apollo nekā šitos tavus slimos suņa murgus!Parasti rakstus ar debīliem virsrakstiem nelasu sportacentrs.com,bet šoreiz bija grūti neuzrakstīt šo komentāru!Rupji sakot jau piegriezušies šie murgainie un debīlie virsraksti!
Manās acīs Māris Noviks ir viens no labākajiem Latvijas sporta rakstošajiem žurnālistiem. Atverot rakstu, tu zini, ka tur nebūs tikai plika maize, bet būs arī nedaudz pesto, tomāts, siers, dažreiz arī šķiņķis.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-15 10:16, pirms 7 gadiem
Un vēl bieza kārta ar majonēzi, kečupu un frī kartupeļiemPilnīgs idiņa komplekts

Rihards Olmanis rakstīja: Manās acīs Māris Noviks ir viens no labākajiem Latvijas sporta rakstošajiem žurnālistiem. Atverot rakstu, tu zini, ka tur nebūs tikai plika maize, bet būs arī nedaudz pesto, tomāts, siers, dažreiz arī šķiņķis.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-15 10:20, pirms 7 gadiem
Rihard, varbut lidz pasiem augstumiem rakstosaja sporta zurnalistika Noviks gluzi nevelk (tur mums ir ir kads pusducis patiesam labaki prieks), tacu ar tiem virsrakstiem vins izcelas... Ja teorija saka - trapigs virsraksts ir puse raksta, tad saja joma Noviks megina izpausties. Sad un tad vinam sanak, tacu, iespejams, sis nav tas labakais piemers. Protams, pilnigam nejegam, kurs ienacis portala no talienes, pat ne no malas, kaut kadu "aki lupa" tas varbut iemetis... Un varbut, ka to - so magisko vienu klikski - ari kadam vajag?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-15 10:48, pirms 7 gadiem
Bļe, autor, Tu tiešām esi cirvis!!! Kas tie pa debīliem virsrakstiem??? Atrādies tač pie ārsta!!!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-15 10:54, pirms 7 gadiem
Rihards Olmanis rakstīja: Manās acīs Māris Noviks ir viens no labākajiem Latvijas sporta rakstošajiem žurnālistiem. Atverot rakstu, tu zini, ka tur nebūs tikai plika maize, bet būs arī nedaudz pesto, tomāts, siers, dažreiz arī šķiņķis.
Pilnībā piekrītu!