Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Video: Brumermane: "Francija ir favorīte nr. 1, bet darīsim iespējamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Anžē pilsētā Latvijas centra spēlētāja Aija Brumermane sniedz interviju franču valodā. 4-5 valodas viņa pārvalda gandrīz tekoši, bet franču valoda ir īpašā vietā.

"Man bija 15 gadi, kad es pievienojos savai māsai (Dacei), kura spēlēja Tulūzā. Tur es pavadīju divus brīnišķīgus gadus," atceras Aija. Pēc tam viņa devās atpakaļ uz Rīgu, bet vecākā māsa palika Francijā, kur viņai tagad ir vīrs un bērni.

2010. gadā Aija atgriezās Francijā, tur spēlēja "Mondeville" komandā, bet pēc tam karjeru turpināja Itālijā un Ugārijā. "Vēl nezinu, kur spēlēšu nākamajā sezonā, bet Anžē būs komanda Francijas līgā, vai ne?"

Latvijas izlase Eiropas čempionāta pirmajā spēlē tiksies ar mājinieču izlasi. "Francija ir favorīte nr. 1, bet mums jādara visu iespējamo, lai mēģinātu konkurēt," norāda latviete.

Izmantotie resursi: ouest-france.fr
Vērtējums: