Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

TTT leģionāres Sloteres Stambulā gūtais savainojums nav nopietns

Agris Suveizda

TTT leģionāres Sloteres Stambulā gūtais savainojums nav nopietns
Aivija Slotere. Foto: Renārs Koris

Vienai no Latvijas čempionvienības sieviešu basketbolā "TTT Rīga" līderēm Aivijai Sloterei pēc iepriekšējā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas mačā pret Turcijas grandu Stambulas "Fenerbahce" nopietns savainojums nav konstatēts, noskaidroja aģentūra LETA.

"TTT Rīga" trešdien izbraukumā ar rezultātu 62:61 dramatiskā cīņā pārspēja Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes, pirmo reizi jauno laiku vēsturē iekļūstot Eirolīgas ceturtdaļfinālā. Otrajā puslaikā ceļgala traumu guva Slotere, kura sadūrās ar pretinieci, bet noslēdzošajā ceturksnī viņa spēlē nepiedalījās.

Kā aģentūrai LETA atklāja "TTT Rīga" ģenerālmenedžeris Egils Lūsis, amerikānietei ir bojāta ceļgala saite, bet tā nav plīsusi. Savukārt komandas ārsts norādījis, ka pie normālas atveseļošanās basketboliste laukumā varētu atgriezties jau nākamnedēļ, bet piektdien tomēr vēl tiks veiktas papildus pārbaudes.

Sloteres atgriešanās laukumā Rīgas komandai nākamnedēļ būtu svarīga, jo tā, pēdējā Eirolīgas grupu turnīra kārtā uzvarot Ungārijas klubu Šopronas "Uniqa", iegūs otro vietu un nomināli vājāku pretinieku ceturtdaļfinālā. Amerikāņu basketboliste šosezon Eirolīgā vidēji mačā izceļas ar 9,1 punktu un 6,1 atlēkušo bumbu.

Grupas līderpozīcijā ar 12 uzvarām 13 spēlēs ir Kurskas "Dinamo", kam ar astoņām uzvarām seko "TTT Rīga" un Stambulas "Fenerbahce" komandas. Tālāk ar septiņiem panākumiem ir Šopronas "Uniqa", kamēr Salamankas "Perfumerias Avenida" vienība guvusi sešas uzvaras. Sestā ar pieciem panākumiem ir Antakjas "Hatay", kurai ar četrām uzvarām seko Šarlevilmezjēras "Flammes Carolo", kamēr divus panākumu guvusi Pirejas "Olympiakos".

Labākās četras vienības cīnīsies izslēgšanas sacensībās, kamēr piekto un sesto vietu ieguvējas sezonu turpinās FIBA Eirokausa ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2019-02-15 14:46, pirms 5 gadiem
Nu cerams,ka pret Šopronu varēs spēlēt.