Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Hokeja klasikas sestā sērija un Čīčas debija profesionālajā boksā

Sportacentrs.com TV: Hokeja klasikas sestā sērija un Čīčas debija profesionālajā boksā
Dzintars Čīča gatavs debijai profesionālajā boksā. Foto: no personīgā arhīva

Sportacentrs.com TV šajā nedēļas nogalē piedāvās “Optibet” Hokeja līgas principiālāko sāncenšu “Mogo” un “Kurbada”dueli, bet svētdienas vakarā būs iespēja noraudzīties pazīstamā šlāgerdziedātāja un daudzsološā boksera Dzintara Čīčas debiju profesionālajā boksā.

Piektdienas vakarā pieslēgsimies Elektrum Sporta centram, kur FIBA Eirolīgas ceturtdaļfināliste “TTT Rīga” divu Latvijas labāko komandu duelī Baltijas Sieviešu Basketbola līgas spēlē tiksies ar RSU meitenēm, kas šosezon pārsteigušas ne vienu vien uz papīra spēcīgāku pretinieci. Spēles sākums 17:45.

Sestdien Sportacentrs.com liela diena gan hokejam, gan telpu futbolam. Ledus griezējiem aizraujošu cīņu sola “Optibet” Hokeja līgas līdervienības “Mogo” tikšanās ar čempiontitula sargātājiem “Kurbadu”. “Latvijas hokeja klasikas sestā sērija. Uzvarot pamatlaikā, "Mogo" nodrošinās uzvaru regulārajā čempionātā, jo aiz muguras esošā "Zemgale/LLU" varēs tikai panākt, bet ne apsteigt – savstarpējos mačos labāki bijuši "Mogo" spēlētāji. Savukārt "Kurbadam" ir savas problēmas un savi mērķi. Joprojām notiek aizraujoša cīņa par otro vietu, lai pusfinālā iegūtu sava laukuma priekšrocības,” spēli piesaka tās komentētājs Ulvis Brože. “Lai gan spēlētāji publiski stāsta, ka vieta tabulā nav galvenais, otrās pozīcijas izraušana finiša spurtā noteikti dos papildus emocijas pirms play-off mačiem.”

Tikmēr pēdējās kaujas par labāku izejas pozīciju pirms izslēgšanas turnīra noritēs “Optibet” Virslīgā telpu futbolā. Trīs spēles pēc kārtas tiks aizvadītas Elektrum Sporta centrā Rīgā un visām tiešraides būs vērojams portālā Sportacentrs.com. Vienā no mačiem sagaidāma allaž principiālo sāncenšu “Nikara” un “Rabas” cīņa. “Šī varētu būt Latvijas futzāla pirmā klasika ilgā laika posmā, kad regulārajā sezonā nav skaidrs, kura komanda būs spēles favorīte – vienpadsmitkārtējais čempions "Nikars", kas dažu dienu laikā divreiz zaudēja Daugavpilī, vai "Raba", kas pastiprinājusies ar trim brazīliešiem un sagaidījusi vairāku līderu atgriešanos ierindā. Jo interesantāka varētu būt arī divu Virslīgas labāko treneru divkauja – Orlandu Duarte pret Artūru Šketovu, kura komandai vajag uzvaru un laimīgu apstākļu sakritību, lai jau ceturtdaļfinālā nebūtu jātiekas ar "LDz Cargo" vai arī "Petrow",” spēli piesaka tās komentētājs Agris Suveizda.

Sestdien pēdējo spēli regulārajā sezonā “Credit24” Meistarlīgā volejbolā aizvadīs “Daugavpils Universitāte”, kas savu skatītāju priekšā uz pozitīvas nots vēlēsies noslēgt sezonu, taču viegli to paveikt nebūs. Pretī stāsies Latvijas čempioni “Jēkabpils Lūši”, kuriem cīņa būs svarīga no turnīra tabulas viedokļa, lai noslēgtu regulāro turnīru pēc iespējas augstākā pozīcijā un ceturtdaļfinālā tiktu pie teorētiski vājāka pretinieka. Arī ceturtdaļfinālu tiešraides piedāvās Sportacentrs.com, bet sestdien mača sākums pulksten 18:00.

Pēc volejbolistu cīņas Sportacentrs.com TV pieslēgsies “Elvi” florbola līgas duelim starp čempioniem “Betsafe Oxdog Ulbroka” un “Kuršiem/Ekovalis”. Pirmie ir tabulas līderi un izcīnījuši četrus panākumus pēc kārtas, kamēr kurzemnieki centīsies pārtraukt trīs zaudējumu sēriju. Spēli no tās sākuma 19:00 skaties portālā Sportacentrs.com.

Svētdien noslēgsies starptautiskās sacensības galda tenisā “Rīgas Domes kausa izcīņa 2019”. Prestižās sacensības ieguvušas lielu popularitāti, un izšķirošās cīņas no pulksten 17:00 būs iespēja vērot Sportacentrs.com TV tiešraidē.

Savukārt svētdienas vakarā pulksten 21:00 Sportacentrs.com TV ēterā cīņas sporta sacensības “Radisson Hotel-Fight Box SynotTip Fight Club vol.4”, kur starp citām aizraujošām cīņām ringā kāps arī dziedātājs Dzintars Čīča, kurš debitēs profesionālajā boksā, tiekoties ar baltkrievu Pāvelu Baturu.

Batura līdz šim profesionālajā karjerā aizvadījis piecas cīņas, ciešot četras neveiksmes un reizi cīnoties neizšķirti. Zīmīgi, ka četrās no cīņām viņa pretinieki bijuši profesionālā boksa debitanti. Kaut Latvijas mediji jau 2017. gada beigās ziņoja, ka Čīča debitējis profesionālajā boksā duelī ar Ēriku Kalašņikovu, toreiz pretiniekam piekāpjoties pēc punktiem, šī cīņa neuzrādās oficiālajā statistikā un organizatori ziņo, ka īstā debija gaidāma tagad.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
15.02.17:40*Baltijas Sieviešu Basketbola līgaTTT Rīga - RSU
16.02.13:00OHL regulārā sezonaHS Rīga - HK Prizma
16.02.13:30LTFA Optibet VirslīgaFK Nikars - FK Raba
16.02.13:30*OHL regulārā sezonaHK Mogo - HK Kurbads
16.02.16:00*LTFA Optibet VirslīgaNew Project - LDZ Cargo/DFA
16.02.17:00OHL regulārā sezonaHK Liepāja - HK Lido
16.02.18:00*Credit24 Meistarlīga volejbolāDU - Jēkabpils Lūši
16.02.18:30LTFA Optibet VirslīgaFC Petrow - TFK Rēzekne/RFA
16.02.19:00**Elvi florbola līgaBetsafe Oxdog Ulbroka - Kurši/Ekovalis
17.02.17:00*Galda tenissRīgas Domes kausa izcīņa 2019

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!


, 2019-02-15 14:43, pirms 5 gadiem
vētdienas vakarā pulksten 21:00 Sportacentrs.com TV ēterā cīņas sporta- tas būsieraksts jo cīņu vakars es attceros bija planots 16.02 tatad rīt.
, 2019-02-15 15:40, pirms 5 gadiem
Čīčenieks labāk būtu Kivičam Pa rīkli iedevis un pēc tam , tam pajolim Neidam
, 2019-02-15 16:10, pirms 5 gadiem
Optibet hokeja līga
Olibet LV-EE basketbola līga
Mogo hok. klubs
Credit24 Meistarlīga, volejbols
Betsafe Oxdog Ulbroka

Tas ir vnk pipec, kas notiek sportā, izrādās, ka no ātro kredītu devējiem un azartspēlēm naudu ņem visi, kam nav slinkums. Atkārtošos- tajos pašos LNK boxing pasākumos Ondo un Mogo reklāmas arī zib gar acīm. Bet visi uzklupuši Mairim Briedim.
, 2019-02-15 16:30, pirms 5 gadiem
Emka953 rakstīja: Čīčenieks labāk būtu Kivičam Pa rīkli iedevis un pēc tam , tam pajolim Neidam
Nez ko uzrādītu analīzes, ja Čīču paņemtu uz dopinga kontroli?
, 2019-02-15 17:03, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Nez ko uzrādītu analīzes, ja Čīču paņemtu uz dopinga kontroli?
Uzraditu to,ka vins ir paareedies mellenes.
, 2019-02-15 17:25, pirms 5 gadiem
nu tas bicīts ir nedabīgs......melleņu freš tik ādas krāsu maina.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Grieta Taranda 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

RSU pirmajā finālspēlē 30 minūtes cienījami noturas pret TTT

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. aprīlī, viesos uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 73:46, Latvijas finālsērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Ieva Pulvere uzvarētāju labā guva 20 punktus. Nākamā spēle 20. aprīlī Daugavas sporta namā.
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā. Foto: Matas Baranauskas
1

Augstāk izsētās TTT basketbolistes Latvijas finālu sāks RSU laukumā

Ceturtdien, 18. aprīlī, sāksies Latvijas Sieviešu basketbola līgas 33. sezonas fināls sērijā līdz divām uzvarām. Rīgas Stradiņa Universitāte plkst. 20:00 "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā uzņems TTT basketbolistes. Tiešraidi skaties rakstā.