Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Krievijas un Baltkrievijas izlašu spēlētājas sāk asu vārdu apmaiņu internetā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krievijas un Baltkrievijas izlašu spēlētājas sāk asu vārdu apmaiņu internetā
Jūlija Ritikova asi atbildēja Raisas Musinas frāzei par "nekur nemanāmo Baltkrieviju". Foto: FIBA

"Kas tā Musina tāda ir? Un kur atrodas pati Krievija?" krievu uzbrucējas Raisas Musinas paustā piezīme par "nemanāmo" Baltkrievijas sieviešu basketbola izlasi kaimiņvalstī izraisīja emocionālu atbildes reakciju – abām komandām Eiropas čempionātā jāspēlē vienā grupā.

“Pret baltkrievietēm neesmu spēlējusi. Zinu, ka Baltkrievijai bija ļoti laba komanda – agrāk piedalījās Olimpiskajās spēlēs, taču pēdējos gados tā nav bijusi īpaši pamanāma,” maijā intervijā “Match TV” teica Musina.

Uzbrucēja 2017. gadā Krievijas junioru izlases sastāvā kļuva par Pasaules U19 kausa ieguvēju, bet 2018. gadā ar 21. numuru tika izvēlēta WNBA draftā. Musina pērn uz “Phoenix Mercury” nometni neaizbrauca vīzas problēmu dēļ, savukārt pirms pāris nedēļām kļuva par brīvo aģenti un var parakstīt līgumu ar jebkuru līgas komandu.

Musinas teiktais nepalika “nepamanīts”. Baltkrievijas izlase apsteidza Krieviju gan 2013. gadā Francijā (komandas finišēja 5. un 13. vietā), gan 2015. gadā Ungārijā (4. un 6. vieta). Baltkrievietes kvalificējās Pasaules kausam Turcijā un Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm, kamēr krievietēm gāja secen trīs globālie forumi pēc kārtas.

Asāko atbildi Musinai sniedza Jūlija Ritikova. “Jautājums: kas tā Musina tāda ir? Kur vispār atrodas Krievija, ja viņa runā par Baltkrievijas izlasi, ka mūs nekur nevarēja pamanīt. Vai Krievijas izlasi varēja pamanīt? Viņa nav iepazinusies ar informāciju.

Cita Baltkrievijas izlases spēlētāja Tatjana Ļihtaroviča reaģēja mierīgāk. “Redzēju (Musinas) video. Nekas briesmīgs. Šajā Eiropas čempionātā atgādināsim par mūsu izlasi.”

D grupa, kurā spēlēs Krievijas, Baltkrievijas, Serbijas un Beļģijas izlases, tiek saukta par "Nāves grupu". Visas četras komandas pieskaitītas medaļu pretendentēm, taču viena nemaz neizkļūs no grupas.

Izmantotie resursi:
https://vk.com/video-167173342_4562...
https://rh.by/2019/06/13/smargon_ry...
https://by.tribuna.com/tribuna/blog...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-14 13:27, pirms 5 gadiem
Izskatās ka boksēties sataisījušās. Parasti jau tur izceļas ar spārnotiem izteicieniem par savu varēšanu jebšu pretinieka impotenci

     [+] [-]

, 2019-06-14 13:30, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: Izskatās ka boksēties sataisījušās. Parasti jau tur izceļas ar spārnotiem izteicieniem par savu varēšanu jebšu pretinieka impotenci
te laikam jārunā par frigiditāti