Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kristīne Vītola: "Vēl nekas nav beidzies"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kristīne Vītola: "Vēl nekas nav beidzies"
Kristīne Vītola un TTT: divas uzvaras pār "Fenerbahce". Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Tiesneši šoreiz atļāva spēlēt diezgan agresīvi un, iespējams, tāpēc arī spēlētāju emocijas bija sakāpinātas," pēc iekļūšanas FIBA Eirolīgas izslēgšanas spēlēs Sportacentrs.com teica basketbola kluba "TTT Rīga" spēka uzbrucēja Kristīne Vītola.

Trešdien, 13. februārī, Eirolīgas “play-off” dalībnieču skaits trīskāršojās. Krievijas superklubi – Kurskas “Dynamo” un Jekaterinburgas UGMK – izslēgšanas spēlēm kvalificējās pirms pāris nedēļām, savukārt vakar pulku papildināja TTT, “Fenerbahce”, Prāgas USK un Francijas labākais klubs “Bourges Basket”.

Rīdzinieces izvēlējās nestandarta pieeju, uz Stambulu izlidojot tikai vakarā pirms spēles. Lidmašīna Turcijas metropolē nolaidās stundu pirms pusnakts. Viss sagatavošanās darbs tika paveikts Rīgā, bet Āzijā sekoja plāna perfekta izpilde – TTT martā spēlēs Eirolīgas ceturtdaļfinālā!

Kristīne Vītola, TTT spēlētāja

“Viesnīcā ieradāmies ap 00:30. Meitenes, kuras vēlējās, varēja paēst vakariņas. Gulēt aizgājām ap 01:30 naktī, bet 08:45 no rīta jau bija brokastis. Atpūtāmies spēles dienā, kārtīgi paguļot diendusu.

Prieka asaras šodien nebira – bija ļoti smaga cīņa. Bijām gandarītas par padarīto, bet vēl nekas nav beidzies.

Kā treneris teica pirms spēles, uz pretiniecēm gūlās lielāks spiediens uzvarēt šo spēli nekā mums. Tiesneši šoreiz atļāva spēlēt diezgan agresīvi un, iespējams, tāpēc arī spēlētāju emocijas bija sakāpinātas.

Par “Top 8” īpaši nedomāju. Gatavojamies katrai spēlei, neskatoties nākotnē. Šodien pēc uzvaras treneris mums paziņoja, ka esam iekļuvušas “Top 8” un tāpēc šī uzvara bija divtik salda.

Šobrīd nedomājam par vietu sadalījumu. Gatavosimies uz pēdējo grupas spēli tāpat, kā esam to darījušas līdz šim. Cīnīsimies līdz galam. Viss ir mūsu pašu rokās.”

  -2 [+] [-]

, 2019-02-14 07:32, pirms 5 gadiem
beidzās tad, kad tu ar kausu atgriezies mājās, nevis esmu piedalījies turnīrā

     [+] [-]

, 2019-02-15 05:15, pirms 5 gadiem
Jā, ja pēdējo spēli pakāsīs izredzes tikt tālāk par ceturtdaļfinālu visai švakas!