Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Aizvadījām lielisku turnīru"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra: "Aizvadījām lielisku turnīru"
Zane Tamane Jekaterinburgā spēlēja Čehijas čempionvienības "USK Praha" sastāvā
Foto: uskbasket.cz

"Svētdien amerikānietes labāk meta, bija ātrākas un agresīvākas, mēs uzbrukām ar ļoti zemu metienu realizācijas procentu," pēc otrās vietas izcīnīšanas UGMK kausa izcīņā sieviešu basketbolā teica Jekaterinburgas komandas galvenais treneris Gundars Vētra.

UGMK pirmssezonas pārbaudes spēlēs izcīnīja četras uzvaras piecās spēlēs (4-1). Divreiz tika apspēlētas Spānijas čempiones „Ros Casares”, pa reizei Čehijas un Ungārijas čempiones, bet pēdējā spēlē piedzīvots zaudējums pret ASV izlasi (3-0). UGMK vairāk apdraudēja sāncenšu grozu (MNS: UGMK 21/70, ASV 31/65), taču neveiksmīgi uzbruka perimetra iekšienē (2P: UGMK 15/54, ASV 28/53).

Gundars Vētra, UGMK galvenais treneris: Aizvadījām lielisku turnīru. Gatavību vairāk parādīja pirmās divas spēles, lai saprastu, kādā līmenī atrodamies salīdzinājumā ar pretiniekiem, kurus būs jāsatiek Eirolīgā.

Par spēli ar ASV valstsvienību
Runājot par ASV izlasi...iespējams, mānīgs bija fakts, ka viņi ne tik pārliecinoši apspēlēja savus pirmos pretiniekus, taču visi redzēja, ka svētdien viņas gan meta labāk, gan bija ātrākas un agresīvākas.

Par UGMK izdevībām
Izdevības nebija sliktas, taču uzbrukām ar ļoti zemu metienu realizācijas procentu. Taču vienmēr sanāk tā, ka spēlē, kā to ļauj darīt pretinieks. Mēs nevis vienkārši metām garām, bet pretinieks spēra noteiktus soļus, spiežot mūs kļūdīties. No tā nav jātaisa traģēdija, spēle rādīja, kas šodien ir mūsu rīcībā. Kur ir mīnusi un, pie kā jāturpina strādāt, lai sāktu sezonu labā formā.

Krievijas čempionāts sāksies ceturtdien, 15. oktobrī, savukārt Eirolīgas cīņu sākums paredzēts trešdien, 28. oktobrī. UGMK spēlēs A grupā kopā ar „TTT Rīga”, Valensijas „Ros Casares”, Stambulas „Galatasaray”, Viļnās „Teo basket” un Taranto Cras basket”.

Turnīra ideālais piecnieks

SpēlētājaPozīcijaKomanda
Sue BirdAASV
Evanthia MaltsiAUSK Praha
Olga ArtešinaUUGMK
Jeļena MilovanovičaUMKB
Sandrine GrudaCUGMK

MVP titulu ieguva WNBA gada debitante Endžela Makoftrī, bet skatītāju simpātiju balvu saņēma UGMK saspēles vadītāja Selīna Dimēra.

UGMK Kausa kopvērtējums

VietaKomandaU-ZAttiecībaPunkti
1.ASV3-0257–2096
2.UGMK2-1240–1985
3.USK Praha1-2223–2594
4.MKB Euroleasing0-3185–2393

Izmantotie resursi:
basket.ugmk.com

  -1 [+] [-]

, 2009-10-12 13:35, pirms 14 gadiem
Ae tādām spēlētājam Tumanovam nav iespējams zaudēt.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-10-13 09:06, pirms 14 gadiem
strops rakstīja: Ae tādām spēlētājam Tumanovam nav iespējams zaudēt.....
Vispār jau Tumanovs jeb Miglinieks šajā turnīrā nevadija nevienu komandu. Ja Tu domāji par Vetru, tad UGMK ir laba kombinācija- naudīgs sponsors, gudrs un prasīgs trenneris, kas zin kādas spēlētājas viņam ir vajadzīgas un profesionāls menedžeris, kas pierunāja slēgt līgumu tieši ar šo Krievijas komandu.
Vai tas dos arī Krievijas un Eirolīgas čempionu titulu, to redzēsim pavasarī.

     [+] [-]

, 2009-10-13 11:20, pirms 14 gadiem
Viens pīpis,tumanovs vai vetrovs....