Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Video: Svetlana Abrosimova: "Jēkabsoni-Žogotu ir iemīlējuši visi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks
“Aneti Jēkabsoni-Žogotu pazinām sen, jo nācās pret viņu spēlēt. Jekaterinburgā visi esam viņu iemīlējuši. Viņa atnāca uz UGMK, jo mums vajadzēja pamata snaiperi Agņeškas Bibžickas vietā. Viņa ir teicami iekļāvusies komandas sastāvā. Anete ir ļoti laipns, jautrs, draudzīgs cilvēks. Mazliet pieticīga, taču laukumā viņa nekautrējas, met. Anete ir lieliska spēlētāja uzbrukumā, taču, pārsteidzošākais, ka arī aizsardzībā viņa spēlē ļoti labi. Ļoti gribu, lai viņa mums palīdzētu izcīnīt Eirolīgas titulu. Citādi viņai pie mums patīk. Anete teicami runā krieviski un Jekaterinburgā tiek pieņemta kā savējā. Viņa labi pārzina Krievijas čempionāta izspēles sistēmu. Komandas spēlētāja, jautra, tāpēc nekādas problēmas nevarēja rasties,” trešdien, 11. janvārī, Sportacentrs.com pastāstīja Jekaterinburgas UGMK uzbrucēja un Krievijas sieviešu basketbola valstsvienības kapteine Svetlana Abrosimova. Simpātiskā basketboliste 2001. gadā uzvarēja NCAA pirmās divīzijas čempionātā, kopā ar “UConn Huskies” komandu sasniedzot bilanci 39-0. Abrosimova nopelnīja vietu “All American” simboliskajā komandā, nākamajos gados kļūstot par Eiropas, WNBA un Eirolīgas čempioni. Pirms divarpus gadiem Rīgā gan Abrosimova, gan Jēkabsone-Žogota kopā ar Sandrini Grudu tika iekļautas EuroBasket Women 2009 simboliskajā piecniekā. Sarunas turpinājumā spēlētāja pastāstīja par gatavošanos 30. Olimpiādes spēlēm Londonā, uzsverot, ka pēc uzvaras EuroBasket Women 2011 komandai noteikti jācīnās par medaļām.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2012-01-12 18:18, pirms 12 gadiem
ja zem video ir sarakstīts palags, nav jābūt ģēnijam, ka autors ir NOVIKS! ieteikums- varbūt uztaisi rakstu, un zem tā publicē video?