Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Zībarts: "Kitija aizsardzībā nezaudēja nevienā divcīņā"

Zībarts: "Kitija aizsardzībā nezaudēja nevienā divcīņā"
Mārtiņš Zībarts. Foto: Renārs Koris

"Cīnījāmies līdz beigām. Arī nonākot lielos mīnusos, centāmies atspēlēties," pēc zaudējuma Eirolīgas mājas spēlē pret Venēcijas "Reyer" teica basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

Džampjero Tikki, “Reyer” galvenais treneris

“Spēlējām ātri un parādījām labu sniegumu uzbrukumā. Jāatzīmē arī lielais paveiktais darbs aizsardzībā – TTT ir laba metēju komanda. Centāmies panākt, lai viņas izdara metienus ar pretestību. Kad to paveicām, izdevās sekmīgi uzbrukt, īpaši pirmajā puslaikā.

Mums bija svarīgi ierobežot Marinu Meibriju, jo viņa ir ļoti laba spēlētāja. Brīžos, kad viņa nebija laukumā, labāk kontrolējām bumbu. Varējām izdarīt lielāku spiedienu uz rīdzinieču bumbas turētājām un apgrūtināt viņu saspēli. Uzskatu, ka Meibrijas ierašanās mainīja TTT kampaņas ritējumu.

Anete Šteinberga laukumā ir karotāja – vienmēr atdod sevi par 100%. Tas palīdz visām spēlētājām, kuras iznāk laukumā. Protams, viņa pieļauj kļūdas, taču tā ir spēle. Man ļoti patīk spēlētājas, kuru atdeve sasniedz 100%.

Laura Meldere ir ļoti jauna spēlētāja – svētdien viņa spēlēja 10 minūtes Itālijas čempionātā. Cenšos viņai sameklēt arī dažas minūtes Eirolīgā. Laura būs Eiropas līmeņa spēlētāja, kura labi pārstāvēs Latviju.

Atceros 2009. gada Eiropas čempionātu Rīgā. Uzvarējām Latviju pagarinājumā – mazajā pusfinālā par piekto vietu. Tās bija 10-11 labas dienas, mīlu Rīgu. Šoreiz nav laika apskatīt pilsētu, taču man patīk vietējie cilvēki. Latvija ir ļoti jauka valsts.”

Mārtiņš Zībarts, TTT galvenais treneris

“Cerējām, ka Marina nospēlēs labāk. Trīs pārkāpumi pašā sākumā – viņa ļoti pārdzīvoja par saņemtajām piezīmēm. Tas ietekmēja dubultā – nebija Marinas gūto punktu, pajuka spēle. Ceturtajā ceturtdaļā nevarējām trāpīt.

Kitija Laksa pirmajā reizē spēlēja savu iespēju robežās. Viņa centās – jārēķinās, ka pēc tik ilga pārtraukuma nevar parādīt pašu labāko sniegumu ar augstāko metienu precizitāti. Kitija labi cīnījās – aizsardzībā nezaudēja nevienā divcīņā. Izdarīja pietiekami lielu darbu.

Vēl gribējām, lai Megana Hafa pašā sākumā iemet savus metienus – brīvus un sagatavotus trīspunktu metienus. Spēlē pret Jekaterinburgas UGMK tas izdevās – pirmie metieni iekrita grozā, spēle aizgāja. Ja tā nenotiek, jāmēģina uzvarēt spēli ar citām kvalitātēm.”


, 2019-12-11 23:06, pirms 4 gadiem
Vēl gribējām, lai Megana Hafa pašā sākumā iemet savus metienus...

sasmējos par šo Zībarta komentu. Vai tad kādreiz treneris grib, lai viņa komandas spēlētājs neiemet savus metienus
, 2019-12-12 00:39, pirms 4 gadiem
Tas i labi ka Kitija aizsargajas labi, skiet ka tas ir lielakais sis speles sasniegums. Vareja ielikt kadu interviju ar Steinbergu.
, 2019-12-12 08:16, pirms 4 gadiem
Kurbis rakstīja: Tas i labi ka Kitija aizsargajas labi, skiet ka tas ir lielakais sis speles sasniegums. Vareja ielikt kadu interviju ar Steinbergu.
Vai tad viņa runās ar latviešiem?
, 2019-12-12 09:02, pirms 4 gadiem
Jāpaliela jau ir,tīristratēģiski
, 2019-12-12 12:39, pirms 4 gadiem
Zībarts gan zaudēja savā divcīņā
, 2019-12-12 12:58, pirms 4 gadiem
john_isner_110096780324187 rakstīja: Zībarts gan zaudēja savā divcīņā
Jā, Zībarts zaudēja divcīņā,
un publiski sameta visu atbildību uz Mabriju & Haftu, cik nesmuki!
Znaroks tā nedarītu!
, 2019-12-12 14:35, pirms 4 gadiem
john_isner_110096780324187 rakstīja: Vēl gribējām, lai Megana Hafa pašā sākumā iemet savus metienus...

sasmējos par šo Zībarta komentu. Vai tad kādreiz treneris grib, lai viņa komandas spēlētājs neiemet savus metienus
Garais idiot,tu nepareizi saprati
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-12-12 15:45, pirms 4 gadiem
Laksa puļīja visas 7x garām no spēles, daļēji iespaidojot kopējo rēķinu, Šteinberga atkal piesmej Zībartu..
, 2019-12-12 23:00, pirms 4 gadiem
thekurmis rakstīja: Garais idiot,tu nepareizi saprati
Kāpēc Tu apsaukājies. Vai mans komentārs Tevi aizskāra personīgi? Ja tā, tad atvainojos.
Un cilvēks taču nekā nav vainīgs, ja ir garāks par citiem
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.