Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Gandrīz izceļas kautiņš WNBA spēlē, Grainere un vēl piecas spēlētājas tiek izraidītas

Rolands Eliņš

Gandrīz izceļas kautiņš WNBA spēlē, Grainere un vēl piecas spēlētājas tiek izraidītas
Foto: WNBA

Aizvadītajā naktī Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) spēlē starp Fīniksas „Mercury” un Dalasas „Wings” komandām izcēlās plaši asumi, pēc kuriem no mača tika izraidītas sešas spēlētājas, ieskaitot sieviešu basketbola zvaigznes Britniju Graineri un Daiana Taurasi.

Saspringtā gaisotnē noritējušās spēles ceturtajā ceturtdaļā cīņā par atlēkušo bumbu zem groza saķērās WNBA superzvaigzne Britnija Grainere un līgas debitante Kristine Anigve. Grainere vispirms pagrūda pretinieci mugurā, tad pagriezienā, visticamāk, netīšām trāpīja viņai ar roku pa seju. Anigve spēcīgi parāva Graineri aiz rokas, uz ko Grainere reaģēja ar mēģinājumu iesist viņai pa seju. Anigve sāka skriet uz laukuma pretējo pusi, bet Grainere vārda tiešā nozīmē agresīvi dzinās viņai pakaļ.

Graineri pie laukuma centra apturēja spēles tiesnesis, saķerot viņu ap vidukli, taču ASV spēlētāja tāpat centās izrauties no viņa tvēriena un izdarīt sitienus pretinieču virzienā, tādējādi nedaudz trāpot arī tiesnesim (tas var kalpot kā pamats patiešām lielam sodam no līgas vadības puses). Asumi, kuros iesaistījās daudzas abu komandu spēlētājas, tālāk neeskalējās, lai gan Grainere nenomierinājās vēl labu laiciņu un tika fiziski pieturēta. Nesavaldījās arī „Wings” spēlētāja, kas centās uzbrukt laukumā iznākušajai Dainai Taurasi, taču komandas biedres viņu laicīgi aizstūma prom.

Pēc šī haosa tiesneši nolēma izraidīt no spēles sešas spēlētājas – no „Mercury” komandas sodītas tika Grainere, Briana Džanuarija un Taurasi, kas vispār nebija pieteikta spēlei un saņēma sodu par tehniskās zonas atstāšanu, bet no „Wings” komandas izraidītas tika Anigve, Kaila Torntona un Kaela Deivisa.

Šis pavērsiens neliedza „Wings” noturēt uzvaru ar 80:77, tādējādi beidzot pārtraucot vairāk nekā gadu ilgo zaudējumu sēriju viesos, kas bija sasniegusi 18 neveiksmes pēc kārtas.

Taurasi pēc spēles norādīja medijiem, ka devusies laukumā aizstāvēt savu komandas biedri, kurai ticis iesists pa seju, un savu rīcību nenožēlo: „Es tieši tāpat rīkotos nākamajās simts reizēs no simts.”

Grainere ir viena no šobrīd titulētākajām ASV basketbolistēm, kura var lepoties ar WNBA , Eirolīgas un OS čempiones titulu, kā arī vairākiem individuālajiem apbalvojumiem WNBA. Viņa pēc spēles no komentāriem atteicās, bet „Wings” treneris pauda nožēlu par masveidīgo konfliktu: „Tas nepalīdzēja nevienai komandai, taču, ziniet, šāds lietas mēdz atgadīties.”

Asumi ”Mercury” un ”Wings” spēlē, Grainere saniknoti dzenas pakaļ pretiniecei

  +2 [+] [-]

, 2019-08-11 15:19, pirms 5 gadiem
Tā viena aizlaidās kā bāba...a paga

 +10 [+] [-]

, 2019-08-11 15:38, pirms 5 gadiem
Psihās lezbes un pusvīrieši! Baisi skatīties...😬

  +1 [+] [-]

, 2019-08-11 15:38, pirms 5 gadiem
O! Kaut kas interesants sieviešu basketbolā!

     [+] [-]

, 2019-08-11 15:46, pirms 5 gadiem
Tā vecā lezbijanka Taurasi vēl spēlē WNBA? Cik pretīga tā viņu līga!

  +4 [+] [-]

, 2019-08-11 15:47, pirms 5 gadiem
NBAviedoklis rakstīja: O! Kaut kas interesants sieviešu basketbolā!
Tas nav sieviešu!

  +4 [+] [-]

, 2019-08-11 15:53, pirms 5 gadiem
Testosterons plosās. Nevajag špricēt vīriešu hormonus.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-11 16:56, pirms 5 gadiem
Psihopātes!

  +3 [+] [-]

, 2019-08-11 18:30, pirms 5 gadiem
Tās jau vairs nav sievietes.

     [+] [-]

, 2019-08-11 20:35, pirms 5 gadiem
Tetovētās dāmas uzvilkās.