Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Cēsīm" jauns atbalstītājs

"Cēsīm" jauns atbalstītājs
Zane Eglīte un Ieva Tāre

A/s „Rīgas Dzirnavnieks” šosezon kļuvis par SK „Cēsis” sieviešu basketbola kluba atbalstītāju. „Rīgas Dzirnavnieks” un SK „Cēsis” sadarbības virzieni paredz atbalstu sieviešu basketbola komandai un kopīgu iniciatīvu bērnu un jauniešu izpratnes veicināšanā par aktīvu dzīvesveidu un pilnvērtīgu uzturu.

Lai gūtu panākums, sportistu dzīves ritmā būtiska loma ir ne tikai intensīviem treniņiem, bet arī veselīgam un pilnvērtīgam uzturam, tādēļ „Rīgas Dzirnavnieks” visas sezonas garumā SK „Cēsis” basketbolistes nodrošinās ar AXA graudaugu produktu enerģijas devu gan treniņos, gan sacensībās.

„AXA jau ilgstoši aktīvi atbalsta pašmāju sportistus, šogad piepulcējot arī sieviešu basketbolu. Ar SK „Cēsis” mūs vieno kopīgā ideja par aktīva un veselīga dzīvesveida nozīmi jauniešu vidū. Mēs esam pārliecināti, ka ikviena sportista dzīves ritma un panākumu pamatā ir ne tikai laba fiziskā sagatavotība, bet arī pilnvērtīgs uzturs. Tādēļ visas sezonas garumā dzīvosim līdzi SK „Cēsis” basketbolistēm un viņu panākumiem, rūpējoties, lai meitenēm nepietrūktu nepieciešamās enerģijas devas,” stāsta Sandis Jansons, „Rīgas Dzirnavnieks” ģenerāldirektors.

Krišjānis Kļaviņš, SK „Cēsis” prezidents: „Lai sportisti varētu sasniegt visaugstākā līmeņa rezultātus, pilnvērtīgs uzturs ir viens no svarīgākajiem komponentiem ceļā uz mērķi. Esam pārliecinājušies par AXA produktu izcilo kvalitāti un mums ir gods uzsākt sadarbību ar tik augsta līmeņa zīmolu. SK „Cēsis” ir pašlaik spēcīgākā sieviešu basketbola komanda ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā. Uzskatām, ka sadarbība būs izdevīga abām pusēm.”

Jaunajā sezonā SK „Cēsis” meitenes ne tikai aizstāvēs savu čempionu titulu Latvijā, bet arī met izaicinājuma cimdu Lietuvas komandām un piedalās Lietuvas čempionātā. Uz doto brīdi SK „Cēsis” sieviešu basketbola komanda ir abu čempionātu vadībā. SK „Cēsis” sastāvā spēlē viena no veiksmīgākām Latvijas basketbolistēm Ieva Tāre, ilggadējas Latvijas izlases saspēles vadītājas Zane Eglīte un Anita Mikāle, kā arī Lietuvas izlases saspēles vadītāja Rima Valentiene. Komandā no jaunās maiņas spēlē Ieva Krastiņa, Karlīne Nīmane, Diāna Ozoliņa (visas 2009.gada U20 Eiropas čempionāta bronzas medaļnieces), un, protams, jāpiemin pagājušā gada LSBL play off vērtīgākā spēlētāja Kristen Mann.

AXA graudaugu produkti ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļa un vērtīgs enerģijas avots gan sporta gaitās, gan ikdienā. Graudaugu galvenā vērtība slēpjas ogļhidrātos, kas atbild par cilvēka enerģijas līmeni, un šķiedrvielās, kas palīdz organismam noregulēt gremošanas funkcijas.

SK „Cēsis” izveidots pirms mazāk nekā desmit gadiem un jau šai laikā gūti būtiski panākumi Latvijas un Baltijas sportā. SK „Cēsis” ir apliecinājis sevi kā ambiciozu sporta dzīves dalībnieku, sieviešu basketbolā gāžot no troņa TTT/Rīga, atgūstot zelta medaļas florbolā, un tas ir pierādījums, ka ieguldītais darbs ir veikts pareizi un sasniegti nospraustie mērķi.

Informāciju sagatavoja
Ilze Gabrāne
Rīgas Dzirnavnieks
sabiedrisko attiecību konsultante


Slēpts komentārs: cesinieks7
, 2010-03-10 13:07, pirms 14 gadiem
Oho,man jau Tāre likās neko gara,bet nu Eglīte ir pavisam mazulītis(labā nozīmē)
, 2010-03-10 19:41, pirms 14 gadiem
abas baigi labi izskatas
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.