Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Armands Misus: "Nepamanīju, ka LU otrajā ceturtdaļā iemeta trīs punktus"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Armands Misus: "Nepamanīju, ka LU otrajā ceturtdaļā iemeta trīs punktus"
Armands Misus
Foto: Reinis Oliņš

"Divdesmit punktu pārsvars mūsu spēlētājām radīja mānīgu iespaidu, ka viss jau beidzies. Vairākas reizes nenokoncentrējāmies, pretinieces netika atbloķētas un palaistas garām," izcīnot pirmo uzvaru Latvijas un Igaunijas basketbola līgā, "Vega 1/Liepāja" galvenais treneris Armands Misus norādīja, ka pēdējās desmit minūtēs komanda nospēlējusi vājāk par savām spējām.”

"Pilnā sastāvā trenējamies pirmo nedēļu. Tas ir redzams, jo sapratne laukumā tikai veidojas. Manuprāt, pirmajā reizē parādījām pienācīgu sniegumu un izskatījāmies labāk nekā pārbaudes spēlēs pret Klaipēdas “Fortūnu”. Pat nepamanīju, ka otrajā ceturtdaļā LU spēlētājas guva tikai trīs punktus.

Centāmies iespēlēt bumbu centra spēlētājai Marinai Ivaščankai. Tādu priekšrocību vajadzēja izmantot un tas izdevās. Pats vēlējos redzēt agresīvāku spēli zem groza, ar spiedienu, spēku. Marina vairāk centās uzbrukt no brīvām pozīcijām. Tātad ir, kur piestrādāt. Viņas spējas kļuva redzamas pret "Fortūnu", kurai ir daudz iespaidīgāks garais gals nekā Latvijas Universitātei.

Ceturtā ceturtdaļa parādīja, ka basketbolu jāspēlē, vispirms, ar galvu. Tas, kas iet cauri jaunatnē, te nestrādā. Zaudējām punktus pret pilna laukuma presingu. Tiesa, presings nebija tāds, lai, gudri spēlējot, to nevarētu ātri pārvarēt. Pāris reizes tas izdevās, bet 20 punktu pārsvars mūsu spēlētājām radīja mānīgu iespaidu, ka viss jau beidzies. Vairākas reizes nenokoncentrējāmies, pretinieces netika atbloķētas un palaistas garām. Dāvanu punkti!

Trešās ceturtdaļas beigās, kad pārsvars sasniedza 25 punktus, pakļāvāmies iekšējām balsīm, kuras teica, ka cīņa beigusies. Ja mīca, tad jāmīca līdz galam. Jāsaņemas un jāturpina palielināt pārsvaru, neskatoties uz pretinieku centieniem.

Sākumā nedomāju, ka jaunās meitenes spēlēs tik daudz. Spēlēs, kurās cīnīsimies par rezultātu, viņu laiks būs salīdzinoši mazāks, taču iespējas sevi pierādīt būs. Meitenēm jāgūst spēļu prakse un tādas cīņas nāks par labu."

     [+] [-]

, 2014-10-09 13:50, pirms 10 gadiem
Labs sākums, jācer uz turpinājumu! Armandam & meitenēm respect, pēc nedēļas saspēlēšanās ir uzvara!