Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

„Liepājas Metalurga” dāmas centīsies tikt pie uzvaras

Mārtiņš Sīlis
Mārtiņš Sīlis

„Liepājas Metalurga” dāmas centīsies tikt pie uzvaras
Sabīne Niedola treniņā. Foto: Mārtiņš Sīlis.

Otrdien, 8. decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā pēc ilgāka pārtraukuma savu mājas spēli Latvijas Sieviešu Basketbola līgā aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas uzņems „RTU Merks” spēlētājas, kuras turnīra tabulā pašreiz atrodas augstajā 3. vietā.

Spēle pret rīdziniecēm solās būt spraiga un interesanta, turklāt šī būs pirmā mājas spēle šajā sezonā, kurā piedalīsies Sabīne Niedola, kura kā zināms, ir atgriezusies no studijām ASV un turpina mācības dzimtajā Liepājā.

Iepriekšējā spēlē Rīgā oktobra beigās nedaudz pārākas izrādījās „RTU Merks” basketbolistes, kuras līdzīgā spēlē tikai mača beigās uzvarēja liepājnieces ar rezultātu 65:73, taču šoreiz spēle sāksies no jauna un šoreiz jau Liepājā.

Liepājas basketbolistēm noteikti ir nepieciešama uzvara, lai uzlabotu savu situāciju, taču par to pārliecināties būs iespējams jau otrdien. Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Spēles sākums pulksten 17:30.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

  -2 [+] [-]

, 2009-12-08 12:26, pirms 14 gadiem
"Sabīne Niedola, kura kā zināms, ir atgriezusies no studijām ASV ".

Viņa nestudēja. Mācības vidusskolā latviešu valodā nesauc par studēšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-08 13:38, pirms 14 gadiem
cik iepriekš šajā sezonā tika publicēti raksti pirms spēlēm, kurās piedalījās LM?

  -2 [+] [-]

, 2009-12-08 14:51, pirms 14 gadiem
ibumetins rakstīja: cik iepriekš šajā sezonā tika publicēti raksti pirms spēlēm, kurās piedalījās LM?
Ha ha! Labs!