Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Jēkabsone-Žogota bez punktiem "Mercury" kārtējā uzvarā

Jēkabsone-Žogota bez punktiem "Mercury" kārtējā uzvarā
Anete Jēkabsone-Žogota ar komandas biedrenēm
Foto: www.wnba.com

Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) regulārā čempionāta mačā aizvadītajā naktī kārtējo panākumu svinēja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Fīniksas "Mercury".

"Mercury" basketbolistes viesos ar 78:73 pieveica Sanantonio "Stars", izcīnot 25. uzvaru šīs sezonas 29 spēlēs.

Anete Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīja tikai četras minūtes, kuru laikā punktus neguva (3p. - 0/1), pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja vienu piezīmi.

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 20 punktiem bija Kendisa Duprē, kura savāca arī 18 atlēkušās bumbas, bet 16 punktus pievienoja Penija Teilore. "Stars" komandā ar 24 punktiem izcēlās Džija Pērkinsa.

WNBA regulārajā čempionātā "Mercury" komanda ar 25 uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem pirmo vietu ne tikai Rietumu konferencē, bet arī visā līgā.

Izmantotie resursi:
WNBA.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-08 11:44, pirms 10 gadiem
palaidu garām, viņām tā uzvaru sērija pie 16 aprāvās?
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.