Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Vietējās cīņās dominē psiholoģija"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Zvirgzdiņš: "Vietējās cīņās dominē psiholoģija"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Patīkami, ka komandai ar jaunu sastāvu, kurš kopā ir divus mēnešus, izdevās nospēlēt tā, kā mēs gatavojāmies. Esam uz pareizā ceļa, esam izvēlējušies virzienu, kādā attīstīties un sasniegt rezultātu," gandarīts par sezonas sākumā veikto darbu pēc uzvaras pār "TTT Rīga" basketbolistēm bija sporta kluba "Cēsis" galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš.

„Ir daudz neatstrādātu lietu un vietu. Meistarība nav tāda, lai prasītu vairāk, tāpēc esmu pateicīgs meitenēm par sasniegto rezultātu, ka varam uzvarēt tādu komandu kā TTT,” teica Zvirgzdiņš. „Cīņa bija stresaina, psiholoģiska. Tā nav salīdzināma ar (Eiro)kausu spēlēm. Vietējās cīņās dominē psiholoģija. Šoreiz izdevās uzspiest savu spēli, īpaši otrajā ceturtdaļā, kas bija lūzuma punkts. Trešajā ceturtdaļā pārsvaru noturējām.”

„Iespējams pastiprināt spēli, piemēram, ar Stīvensoni. Viņai vēl jāiejūtas,” teica treneris, komentējot amerikānietes deviņus gūtos punktus pirmā puslaika izskaņā un iespējas uzlabot komandas spēli. „Viņa vēlāk ieradās, ļaujam viņai iepazīt vietējo „virtuvi” un ceram, ka nākotnē viņa dos vēl lielāku atdevi. Pilnas skatītāju tribīnes ir dzinulis, kas dzen uz priekšu brīžos, kad paliek grūti. Esmu pateicīgs skatītājiem, radītajai aurai. Ļoti labi, ka bija līdzjutēji no Rīgas. Tas nozīmē, ka sieviešu basketbols dzīvo.”

„Ieva Vītola palēnām atgūstas pēc muguras savainojuma, šobrīd vēl nav gatava spēlēt, piedalās vairāk individuālos treniņos. Ceru, ka vienas divu nedēļu laikā viņa varēs sākt spēlēt.”

     [+] [-]

, 2009-11-07 20:26, pirms 14 gadiem
nu ir viņam jāiet atpakaļ pie meiteņu izlases, Vētram gan jau nauda vairāk galvā pagaidām.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-07 20:33, pirms 14 gadiem
Ar tādu spēles vadīšanu kā šodien, es teiktu ka visam treneru štābam ir jāvada LAtvijas izlase..

Jo tik emocionālu treneru korpusu sen nebiju redzējis!! Tieši ar emocijām var vinnēt!!