Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Nospēlējām vāji"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Nospēlējām vāji"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Cēsis mums ir neērts pretinieks ar savu ātrumu, kustīgumu un metieniem no distances. Taču zaudējām ar savu vājo spēli uzbrukumā un aizsardzībā," zaudējumu LSBL izbraukuma spēlē Cēsīs vērtēja sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste.

„Neizdevās realizēt brīvos metienus, Cēsu aizsardzība piespieda izmest daudzus grūtus metienus. Aizsardzība pirmajā puslaikā, īpaši otrajā ceturtdaļā, bija vāja. Tur izauga starpība, nevarējām nevienā brīdi tikt atpakaļ. Otrajā puslaikā aizsardzībā spēlējām daudz labāk,” teica treneris, norādot, ka Cēsu klubs divdesmit minūšu laikā guva 21 punktu. „Taču rezultātu tas nenesa.”

Vidzemes klubā sekmīgāk nospēlējusi līdere, komandas kapteine Ieva Tāre, teica Čukste. „Cēsu komanda ir spēcīga. Labi nokomplektēta gan Latvijas spēlētājām, gan ar ārzemniecēm. Tāre nospēlēja ļoti vērtīgi, sevišķi otrajā puslaikā. Ar savu agresivitāti atnesa pietiekoši daudz punktu, sagādāja mums daudz piezīmju, grūtos brīžos bija īsta līdere.”

„Cēsu ārējā līnija sagādāja problēmas. Velk ārā mūsu garos spēlētājus, tāpēc otrajā puslaikā izvēlējāmies spēlēt ar četrām ārējās līnijas spēlētājām. No aizsardzības viedokļa tas bija pareizs lēmums, bet neizdevās realizēt ierastās uzbrukuma sadarbības. Var redzēt treneru darbu, mūsu punktu gūšanas līdere Vīvere bija atšifrēta, dabūja mocīties. Viņa radusi uzņemties spēli uz sevi, spēlēt individuāli, bija daudz kļūdu un vājš metienu procents. Zinām, ka viņa var spēlēt labāk.”

„Spēles nešķirojam. Visas basketbolistes zina, ka Latvijas čempionātā nopietnākās cīņas ir ar Cēsīm, nav tādu domu, ka kāda no meitenēm nespēlēja, nenoskaņojās. Nedaudz nesapratu tiesāšanu. Pirmajā ceturtdaļā katrai komandai bija pa deviņām piezīmēm, beigās kopā 51 piezīme. Tas ir daudz, spēle nebija tik agresīva vai netīra.”

     [+] [-]

, 2009-11-07 21:23, pirms 14 gadiem
man liekas, ka nospēlējāt atbilstoši savam līmenim!

     [+] [-]

, 2009-11-09 09:57, pirms 14 gadiem
Jā nu te jau var daudz ko runāt,gan ka spēlētāji nospēlēja vāji,gan ka tiesneši svilpa u.t.t.
Domāju,kā nu nevajadzētu būt īpaši gudram pretinieču trenerim,lai saprastu kā spēlē TTT.Jau kuro spēli stūrgalvīgi amerikāniete spēlē individuālo spēli,viņa tiek nobloķēta,kļūdās piespēlēs,iesprūst starp spēlētājām,nostaigā! Jā,pirmā piezīme tika saņemta otrā puslaika pēdējā minūtē,tā lūk spēlē šīs komandas spēlētāja aizsardzībā.Par šādu bumbas mētāšanu Zvirgzdiņš noteikti no savas kabatas būtu nopircis biļeti mājās braukšanai.Pats labākais, ka visi skatītāji redz un runā par viņas spēles stilu,taču vairāk neviens to negrib redzēt.Vai tas līgums ir tāds sastādīts?
Kad spēlēja, Cēsīs ar mazo meiteņu palīdzību tika pievilkts jau līdz -10 punktiem,bet tad amerikānieti nobloķēja,iesprūda un Cēsis veica atbildes uzbrukumus
Nu un te nu nāk virsū 11.novembris,kur iespēja mums izgāzties pa Eurosport 2 kanālu,kas translē kabeļniekiem pa visu eiropu.Vaidera kungs varēs rakstīt, kā tiek apkaunots TTT gods. Izdariet pareizos secinājumus un saņemieties.Lai veicas!