Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Video: Sabīne Niedola atbalsta krūts veselības iniciatīvu "Es iešu!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks
"Es iešu pārbaudīties un ņemšu līdzi savas komandas biedrenes, jo – kas var būt skaistāks par 12 veselām sievietēm?" Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības uzbrucēja, divkārtējā Eiropas jaunatnes čempionātu simboliskā piecnieka dalībniece Sabīne Niedola atbalsta krūts veselības iniciatīvu "Es iešu". Akcija sākās 19. martā un norit trīs posmos.
"Pirmajā posmā ar nosaukumu "Es iešu un izstāstīšu savu stāstu!" vairākas krūts vēzi pārdzīvojušas sievietes iedrošina citas sievietes doties uz pārbaudēm," stāsta Niedola. “Otrais posms "Es iešu pārbaudīties" ir aicinājums līdz 26. maijam doties uz pārbaudi pašai un ņemt līdzi savu mammu, māsu, draudzeni. Akcija noslēgsies 27. maijā ar gājienu un labdarības spēli starp Latvijas un Lietuvas sieviešu valstsvienībām."Mamogrāfijas izmeklējumiem tiek atlasītas sievietes 50 - 68 gadu vecumā. Viņām tiek nosūtītas atkārtotas uzaicinājuma vēstules izmeklējumu veikšanai par valsts budžeta līdzekļiem, no 16.aprīļa līdz 26.maijam tirdzniecības parkā "Alfa" pārbaužu veikšanai ir pieejams valsts apmaksāts mamogrāfs. Onkoloģisko ārstniecības iestāžu saraksts un kontakti meklējami mājas lapā Onkoloģija ."Esam ne tikai basketbolistes. Esam sievietes, kuras ir atbildīgas par sevi un savu veselību," uzsver Niedola. "Prieks, ka varam kopā rīkoties. Tās ir lietas, par kurām jāstāsta."
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2012-05-08 02:08, pirms 12 gadiem
Es iešu un ņemšu līdzi savas kanniņas

     [+] [-]

, 2012-05-08 12:15, pirms 12 gadiem
lietotaajs(alkohola(smagi nodzeeries)) rakstīja: Es iešu un ņemšu līdzi savas kanniņas
Tev iespaidīgs niks!