Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Process ir produktīvs - meitenes uzķērušas taktiskās idejas"

Andrejs Siliņš

Čukste: "Process ir produktīvs - meitenes uzķērušas taktiskās idejas"
Ainārs Čukste
Foto: FIBA

"Prieks par sasniegto pirmo mērķi, bet tagad nolaižamies atpakaļ uz zemes, un no rītdienas nopietni gatavosimies cīņai ar Zviedrijas izlasi. Lai nebūtu nekādu joku," pēc uzvaras pār Ungāriju un pirmās vietas izcīnīšanu FIBA Eiropas U18 čempionātā meitenēm sacīja Latvijas izlases galvenais treneris AInārs Čukste.

"Pirms spēles, protams, zinājām, ka jāuzvar vismaz ar astoņu punktu starpību, lai grupā iegūtu 1. vietu un astotdaļfinālā pretī dabūtu A grupas vājāko komandu. Bija vērts censties, tāpēc noskaņojums bija kaujiniecisks," maču komentēja treneris Čukste.

"Pirmajās minūtēs netrāpījām no labām pozīcijām, sākām ar 0:7. Tomēr spēles plāns bija pareizs un tas nostrādāja. Bija efektīvs spiediens uz groza apakšu, bija laba aizsardzība, ar kuru Ungārijas izlase netika galā. Jau pirmajā ceturtdaļā pārņēmām iniciatīvu un vadību, ko turpinājumā pamazām palielinājām."

"Mūsu rotācija nav ļoti plaša, turklāt vairākām meitenēm ir veselības problēmas, kuru dēļ ierobežojam spēles laiku. Tomēr spēka pietika. Mums katra spēle ir kā treniņš, un process ir produktīvs – meitenes uzķērušas taktiskās idejas," norādīja treneris.

"Prieks par sasniegto pirmo mērķi, bet tagad nolaižamies atpakaļ uz zemes, un no rītdienas nopietni gatavosimies cīņai ar Zviedrijas izlasi. Lai nebūtu nekādu joku."

Izmantotie resursi:
| Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2018-08-07 01:05, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросилa без физический и моральных усилий за 1 день!