Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Santa Dreimane: "Spēle nebija viegla"

Santa Dreimane: "Spēle nebija viegla"
Santa Dreimane (Nr. 5) uzbrukumā
Foto: www.skcesis.lv

"Emocijas ir spilgtas un spēle nebija viegla", pēc uzvaras Latvijas sieviešu basketbola līgas līdervienību "TTT Rīga" - SK "Cēsis" spēlē Daugavas sporta namā eSports.lv atzina Vidzemes kluba aizsardze Santa Dreimane, kura šovakar izcēlās ar četriem precīziem tālmetieniem.

Santa Dreimane, SK „Cēsis” aizsardze, guva 14 punktus, realizējot 4 no 8 tālmetieniem: „Kā vienmēr šajās spēlēs, emocijas ir spilgtas. Tā ir Latvijas stiprāko komandu tikšanās, vienmēr noskaņojamies kārtīgai cīņai. Spēle nebija nekāda viegla, pat ja rezultāts beigās bija diezgan liels. Aizsardzībā daudz pielietojām zonas presingu un tas nesa augļus. Tā kā „TTT Rīga” šobrīd nav tik garš līdzvērtīgu spēlētāju soliņš, treneris lika ātri spēlēt un bija rezultāts."

"Starpību īpaši varēja just, kad nogāja Zane Eglīte, TTT spēle pajuka un tas viņām bija liels mīnuss. Zane organizēja spēli gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, saspēles vadītājs ir (komandas) smadzenes laukumā. Tamara (Janga) ir tipiska amerikāņu basketbola skolas pārstāvē, viņai nav nekādas pieredzes Eiropas basketbolā, šobrīd viņai ir ļoti grūti. Nāksies iekļauties komandas spēlē, nekas cits neatliks, būs labi!”

Ainars Zvirgzdiņš, SK „Cēsis” galvenais treneris: „Jāuzslavē „TTT Rīga” spēlētājas, kuras labi cīnījās un radīja dažas problēmas. Kāpēc vairāk laukumā netika jaunās? Šobrīd rezerves nemaz tik jaunas nav, Kvasņika un Mikāle īsti jauno statusam neatbilst. Jangai ir aklimatizācijas grūtības un aizsardzībā spēle nevedas.”


, 2009-02-06 23:45, pirms 15 gadiem
Rezultāts gan liecinātu kaut ko citu , bet nebiju klāt tad nevaru neko citu teikt....
, 2009-02-07 10:52, pirms 15 gadiem
Cēsu sastāvs pret jebkuru citu latvijas klubu ar galvastiesu pārāki, ceru ka finanses spēt noturēt tādā līmenī, jo iespējas atpalnīt mazpilsetā naudu praktiski nav- labdarība sportam, sauktu tā

Protams, katra spēle ir spēle un pretinieks jānovērtē, jo ar 50% atdevi var arī pakāst
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" 2024. gada 9. martā. Foto: Kangoeroes

Paula Strautmane pēc 30 uzvaru sērijas kļūst par Beļģijas čempioni

Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" basketbolistes svētdien, 21. aprīlī, savā laukumā uzvarēja septiņkārtējo Beļģijas čempioni "Royal Castors Braine" ar 70:67. Finālsērijā līdz divām uzvarām "ķenguri" bija pārāki ar 2-0 un trešo gadu pēc kārtas uzvarēja nacionālajā čempionātā.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Katei Vilkai 17 punkti "play-off" spēlē, Mājenieka juniorēm Igaunijas sudrabs

Kate Vilka un "Charnay" piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Francijā, taču latviešu basketboliste izcēlās ar pieciem iemestiem tālmetieniem. Sestdien, 20. aprīlī, noslēdzās regulārā sezona Spānijas un Itālijas virslīgās. Kaspars Mājenieks pabeidza pirmo sezonu ar "Audentes" juniorēm.