Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"TTT Juniores" viesosies Daugavpilī

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"TTT Juniores" viesosies Daugavpilī
"DU" spēlētājas
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Šodienas vienīgajā LSBL spēlē "TTT Juniores" izbraukumā tiksies ar "Daugavpils Universitāte" meitenēm. Abām komandām piecās spēlēs ir pa vienai uzvarai, tādējādi šodienas veiksminieces turnīra tabulā nostabilizēsies ceturtajā vietā.

Abas vienības aizvadījušas jau pa piecām spēlēm, pie tam katrai izdevies tikt tikai pie viena panākuma. Arī šeit sakritības nebeidzas, jo visas spēles aizvadītas pret vienām un tām pašām komandām. Ja "DU" vienīgo uzvaru izcīnīja viesos pret "Liepājas Metalurgu", "TTT" jaunajai maiņai izdevās tikt galā ar "LU". Zaudējumi abām galvenajām favorītēm "TTT" un "Cēsis" nepārsteidz ("DU" savā laukumā "TTT Rīgai" gan lika panervozēt) jāuzskata par likumsakarīgiem. Arī neveiksmes pret labi spēlējošajām "RTU" dāmām īpaši nepārsteidz.

Šodienas mačs solās būt patiešām interesants, jo spēles uzvarētājs nostabilizēsies ceturtajā pozīcijā. Daugavpils komandas izredzes uz panākumu samazinājuši savainojumi. Divu māsu Egļu vietā palikusi vairs tikai nepilna viena - Karīna Egle savainojuma dēļ nespēlēs, bet Kristīna Egle bija apslimusi, tādēļ treniņus ar komandu atsāka tikai šonedēļ.

Tieši Kristīna Egle ir "DU" uzbrukuma līdere (vidēji 14 punkti spēlē), bīstama uzbrukumā būs arī Oļesja Jevsejeva, bet no tālmetiena līnijas vienmēr draudīga bijusi Evelīna Zīle. "TTT Juniores" pretī stādīs Diānu Ozoliņu, kura uzņēmusies līderes lomu. Arī Sabīne Dukāte pretiniecēm nereti sagādā daudz galvassāpju. Zem groziem lielākais spēks ir Guna Lagzdiņa, tāpat komandā ir arī citas spēlētājas, kuras var uzņemties līderes lomu. Tieši garāks rezervistu soliņš ir galvenais faktors, kas liek par favorītēm uzskatīt "TTT" jauno maiņu. Spēles sākums plkst. 18:30.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-05 13:11, pirms 14 gadiem
Par juniorèm

     [+] [-]

, 2009-11-05 13:43, pirms 14 gadiem
Pret TTT.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-05 14:10, pirms 14 gadiem
Par TTT jauno maiņu!!!
pfff...kas ir Daugavpils!!!!?????

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 15:02, pirms 14 gadiem
Daugavpils ir SPEEX!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 19:57, pirms 14 gadiem
Daugavpils vienmeer sporta ir bijis speeks Par DU )