Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Foto: Rozā lentītes spēlē Latvija pieveic Baltkrieviju

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība Rozā lentītes spēlē pieveica Baltkrievijas izlasi – 73:66, izcīnot sesto uzvaru septiņās pārbaudes spēlēs. Abas komandas gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, kas 16. jūnijā sāksies Prāgā.

Spēli ievadīja vēža pacientu atbalstam organizētais solidaritātes gājiens no Brīvības pieminekļa uz Arēnu, kuru jau septīto gadu pēc kārtas organizēja vēža pacienšu atbalsta biedrība “VITA” un Latvijas Basketbola savienība.  Ieeja spēlē bija par ziedojumiem, visi iegūtie līdzekļi, sadarbībā ar “Ziedot.lv”, tiks novirzīti smagi slimu vēža pacientu ārstēšanai.

Uz Eiropas čempionātu Prāgā komanda dosies trešdien, 14. jūnijā, bet pirmo spēli ar Krievijas izlasi aizvadīs piektdien, 16. jūnijā, plkst.16 pēc Latvijas laika (TV6 tiešraide).

Vairāk lasi: Zībarts: “Domāsim, ka izvairīties no bedrēm...