Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Cēsu" dalībai Lietuvas čempionātā pārējo komandu atbalsts

"Cēsu" dalībai Lietuvas čempionātā pārējo komandu atbalsts
Ainars Zvirgzdiņš
Foto: skcesis.lv

Lietuvas sieviešu basketbola līgas (LMKL) klubiem nav iebildumi par SK "Cēsis" komandas pievienošanos šīs valsts čempionātam, taču galējo lēmumu šajā jautājumā pirmdien pieņems Lietuvas basketbola federācija.

LMKL jau deva mutisku apstiprinājumu SK "Cēsis" komandas startēšanai šīs valsts čempionātā, taču bija jāgaida akcepts arī no Lietuvas komandām.

Uz kādiem nosacījumiem SK "Cēsis" spēlētu Lietuvas čempionātā?
- SK "Cēsis" apmaksā pretinieču komandām ceļa izdevumus uz cēsnieču mājas spēlēm;
- Ja "TEO" un "Lemminkainen" komandas vēlās, tās var ierasties Cēsīs iepriekšējā dienā un SK "Cēsis" apmaksā šīm komandām viesnīcas izdevumus;
- SK "Cēsis" komandas mājas spēles apkalpos Latvijas tiesnešu brigādes;
- Komandā vienā spēlē laukumā varēs iziet trīs viesspēlētājas. Arī lietuviete Rima Valenlainiete tiks uzskatīta ar ārzemnieci;
- SK "Cēsis" čempionātā piedalīsies visu sezonu, ieskaitot play-off turnīru;
- Regulārajā sezonā paredzēti četri apļi – divi līdz jaungadam, divi jau 2010.gadā;
- Plānots, ka čempionāts varētu sākties 16.oktobrī,

SK "Cēsis" gaidāmajā sezonā startēs Latvijas sieviešu basketbola līgā (LSBL) un jaunizveidotajā Baltijas sieviešu basketbola līgā (BSBL), un, pozitīva lēmuma gadījumā, arī Lietuvas sieviešu basketbola līgā (LMKL).

Izmantotie resursi:
skcesis.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-04 15:33, pirms 15 gadiem
ugu eirokausi būtu vairāk labuma devuši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-04 15:39, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nezinu, varbūt tā ir OK, bet vai nevajadzēja tad labāk tajos Eirokausos pieteikties? Būtu tomēr interesantāk skatītājiem.
Te var vilkt paralēles ar TTT - Eirolīgai cienīga sastāva nav, bet tomēr piedalīsies. Notiks Eirolīgas mači, bet cik interesanti būs skatīties zaudējumus ar -40 pret Ros Cesares un UGMK??

Ceļojumu, lidojumu, viesnīcu, tiesnešu utt. izmaksu ziņā varbūt būtu līdzīgi. Varbūt. Bet sastāvu arī vajag cienīgu, lai varētu spēlēt vienā grupā ar, piemēram, Athinaikos, Chevakata un Besiktas Cola Turka. Un tālāk izslēgšanās spēlēs arī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-04 16:50, pirms 15 gadiem
Par Lietuvas līgu nu nekādi nevar teikt, ka būs kā Latvijas līgā. Nezinu, kas spēlēs šogad, bet pagājušo gadu spēlēja ne mazāk kā 4 +/- līdzvērtīgas komandas - TEO, Arvi, Lemminkainen, Laisve. Par parējām 4 grūti teikt.
, 2009-09-04 16:54, pirms 15 gadiem
Vecbebru zvejnieks rakstīja: Par Lietuvas līgu nu nekādi nevar teikt, ka būs kā Latvijas līgā. Nezinu, kas spēlēs šogad, bet pagājušo gadu spēlēja ne mazāk kā 4 +/- līdzvērtīgas komandas - TEO, Arvi, Lemminkainen, Laisve. Par parējām 4 grūti teikt.
Būs TEO, Leminkainen, Laisve un jauna komanda Viļņā (tā runā, tur būs bijušais ARVI treneris, jo ARVI šogad ar jaunatni laidīs) viennozīmīgi līmenis augstāks kā Latvijā šogad.
, 2009-09-04 17:30, pirms 15 gadiem
to ko nevarēja izdarīt veču komandas to izdarīja cēsis...

malači.
, 2009-09-04 18:00, pirms 15 gadiem
Vecbebru zvejnieks rakstīja: Te var vilkt paralēles ar TTT - Eirolīgai cienīga sastāva nav, bet tomēr piedalīsies. Notiks Eirolīgas mači, bet cik interesanti būs skatīties zaudējumus ar -40 pret Ros Cesares un UGMK??

Ceļojumu, lidojumu, viesnīcu, tiesnešu utt. izmaksu ziņā varbūt būtu līdzīgi. Varbūt. Bet sastāvu arī vajag cienīgu, lai varētu spēlēt vienā grupā ar, piemēram, Athinaikos, Chevakata un Besiktas Cola Turka. Un tālāk izslēgšanās spēlēs arī.
No basketbola attīstības viedokļa Eirolīga salīdzinot ar kausiem gan spēlētājiem, gan treneriem ir nesalīdzināmi augstāks līmenis kur augt un attīstīties, pat ja pieņem, ka tiek piedzīvoti daži lielāki zaudējumi kopējais ieguvums ir milzīgs visam Latvijas sieviesu basketbolam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-04 19:46, pirms 15 gadiem
esmu tikai par..limenis tomer augstaks neka latvija..un vel butu labi ari TTT spelet lietuva..tas butu gan finansiali izdavigi,gan no sportiskā viedokļa..
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.