Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Gundars Vētra: "Saņēmām labu mācību"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gundars Vētra: "Saņēmām labu mācību"
Gundars Vētra: 1-0 Eirolīgas ceturtdaļfinālā
Foto: kurskbasket.ru

"Zinām, ka nākamā spēle būs vēl fiziskāka un smagāka, taču apzināmies, ka no "Četru fināla" mūs šķir viens solis un darīsim visu, lai uzvarētu Buržā," izcīnot uzvaru Eirolīgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē ar rezultātu 75:62, teica Gundara Vētras trenētā Kurskas basketbola kluba "Dynamo" spēlētāja Jevgeņija Beļakova.

Valerī Garnjē, "Bourges" trenere

"Mums ir maza rotācija un ir grūti spēlēt pret tādu komandu kā Kurska. Centāmies labi nospēlēt aizsardzībā, taču spēlētājas nogura un netrāpījām vieglus metienus. Ja gribētu uzvarēt šeit, mums būtu jāaizsargājas labāk. Skatīsimies video un pētīsim kļūdas. Ceram, ka mūsu zāle un atbalstītāji palīdzēs mums uzvarēt nākamajā spēlē."

Selīna Dumerka, "Bourges" spēlētāja

"Protams, esam sarūgtināti. Zinājām, ka Kurska ir labāka komanda. Zinājām, ka būs grūti atbraukt un uzvarēt, taču no pirmās minūtes pierādījām, ka ieradāmies, lai cīnītos līdzvērtīgi. Ir ļoti grūti apturēt Kurskas spēlētājas viens-pret-vienu. Tagad atpūtīsimies un uzņemsim Kursku mājās. Kā esam pierādījušas sezonas laikā, nav viegli ierasties Buržā un uzvarēt. Ceru, ka mājās parādīsim savu īsto spēli."

Gundars Vētra, "Dynamo" treneris

"Mēs esam līdzīgā situācijā kā “Bourges” – viņi tāpat nav zaudējuši nevienā mājas spēlē. Zinājām, ka būs grūti uzvarēt. Polīna Salaņaka sagādāja labu mācību, pārsteidzot mūs. Turpmāk spēlēsim pret viņu uzmanīgāk. Noskatīsimies video, izvērtēsim kļūdas un domāsim, kā sodīt pretinieces."

Jevgeņija Beļakova, "Dynamo" spēlētāja

"Gatavojāmies agresīvam pretinieču garo spēlētāju spiedienam, noskaņojoties smagai un fiziskai spēlei. Centāmies palīdzēt mūsu garajām spēlētājām. Viņas paveica lielu darbu zem groziem. Zinām, ka nākamā spēle būs vēl fiziskāka un smagāka, taču apzināmies, ka no “Četru fināla” mūs šķir viens solis un darīsim visu, lai uzvarētu Buržā."

Izmantotie resursi:
Dynamo Kursk - Bourges Basket | EuroLeague Women

     [+] [-]

, 2015-03-04 11:15, pirms 9 gadiem
Super Novik. Vesels raksts ir bet rezultāta nav. Un kā lai es uzminu cik kurai komandai vajag utt ?
Atpumpēties 69 reizes ar kārtīgu dziļumu un pārrakstīt!

  -1 [+] [-]

, 2015-03-04 16:41, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Super Novik. Vesels raksts ir bet rezultāta nav. Un kā lai es uzminu cik kurai komandai vajag utt ?
Atpumpēties 69 reizes ar kārtīgu dziļumu un pārrakstīt!
vot var būt slims komentārs, uztaisi savu sporta portālu un raksti ko gribi, ja nejēdz, tad nav ko līst citos un no..rst tos kuri to ir izdarījuši, laikam par maz kaktā esi likts bērnībā