Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Niedola, iespējams, palīdzēs "Metalurgam" pirmajās spēlēs

Andrejs Siliņš

Niedola, iespējams, palīdzēs "Metalurgam" pirmajās spēlēs
Sabīne Niedola
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sestdien Liepājas Olimpiskajā centrā savas cīņas Latvijas Sieviešu Basketbola līgā (LSBL) uzsāks SK "Liepājas Metalurgs" basketbolistes, kas savā pirmajā spēlē eksaminēs "DU/Swedbank" komandu no Daugavpils.

2009./10. gada LSBL sezona solās būt interesanta un spraiga. Šogad LSBL startēs septiņas komandas – SK Cēsis, TTT Rīga, Liepājas Metalurgs, TTT Rīga–Juniores, RTU-Merks, Latvijas Universitāte un DU/Swedbank. Šogad čempionātā nestartēs „Turība” ar ambiciozo treneri Pēteri Višņēvicu priekšplānā, taču vairākas spēlētājas no šīs komandas šogad startēs Latvijas Universitātes komandā. Iemesls, kāpēc Turība nestartē sieviešu līgā varētu būt saistīta ar LBL 2. divīzijas vīriešu komandas izveidošanu.

Visticamāk, ka vadošās Latvijas komandas būs tās pašas – SK Cēsis un TTT Rīga. Skatoties no sastāviem, nedaudz spēcīgākas varētu būt TTT spēlētājas, kuras sastāvā atrodamas 5 spēlētājas no Latvijas izlases kodola, turpretim, Cēsu komandā divas.

Liepājnieces, ka jau pēdējos gadus ierasts, joprojām būs vienas no galvenajām pretendentēm cīņā par 3. vietu. Protams, komandā šogad ir ievērojamas pārmaiņas, taču komandas plāni paliek nemainīgi un katrā cīņā mērķis būs cīnīties par uzvaru.

Liepājniecēm šogad nāksies iztikt bez divām komandas līderēm. Kā jau bija zināms kādu laiku iepriekš, tad komandai vairs nevarēs palīdzēt pēdējās sezonas LSBL rezultatīvākā spēlētāja un viena no Latvijas izlases spēlētājām – Sabīne Niedola, kura savu turpmāko karjeru vēlas turpināt pāri okeānam. Ir zināms, ka Sabīne 2009./2010. mācību gadā mācīsies ASV Pensilvānijas pavalsts "Upper Dublin" publiskajā skolā un spēlēs UDHS meiteņu komandā.

Taču Sabīne joprojām ir Liepājā, kamēr tiek kārtotas formalitātes ar mācību vīzu, un trenējas kopā ar „Metalurga” komandu. Iespējams, ka viņa palīdzēs komandai pirmajās spēlēs.

Komandai šajā sezonā būs jāiztiek arī bez Kristīnes Ciršas, kurai gaidāms ģimenes pieaugums. Līdz ar to, vairāk iespējas sevi pierādīt būs kādai no jaunajām spēlētājām. Kura tā būs, iespējams redzēsim jau pirmajā spēlē pret Daugavpils basketbolistēm.

Cerams, ka mūsu meitenēm sezonu izdosies iesākt veiksmīgi un spēlē pret iepriekšējās sezonas pēdējās vietas ieguvējām tiks izcīnīta uzvara.

Spēles sākums pulksten 14:00.

SK "Liepājas Metalurgs"

Komandas sastāvs:
Anete Pinstere, Viktorija Nazarova, Daiga Līne, Maija Līne, Kristīne Bauze, Laura Zuzāne, Kristīne Āboliņa, Kristīne Simanoviča, Laura Pelše, Laura Šēna, Līga Alilujeva, Zane Alilujeva, Līga Zdanovska, Laura Krasovska, Agija Kruga, Sabīne Egle un Kitija Bitere.
Galvenā trenere: Līvija Alpe-Lūka
Trenere: Anete Pinstere.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
Mārketinga vadītājs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2009-10-01 18:31, pirms 15 gadiem
Nez ko Niedolas PUSčalis tagad iesāks ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-10-01 19:10, pirms 15 gadiem
viedoklis rakstīja: Nez ko Niedolas PUSčalis tagad iesāks ???
"Līdz ar to, vairāk iespējas sevi pierādīt būs kādai no jaunajām spēlētājām."

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 19:29, pirms 15 gadiem
Kamponadze rakstīja: "Līdz ar to, vairāk iespējas sevi pierādīt būs kādai no jaunajām spēlētājām."
Nav svarīgi...

  +2 [+] [-]

, 2009-10-01 20:11, pirms 15 gadiem
viedoklis rakstīja: Nez ko Niedolas PUSčalis tagad iesāks ???
kas bija domats ar to PUSčalis

     [+] [-]

, 2009-10-01 20:18, pirms 15 gadiem
raikonens9 rakstīja: kas bija domats ar to PUSčalis
Sauksim viņu par Sabīnes draugu, bet...
lai kā to negribētos konstatēt-tur ir tikai PUSčalis...

     [+] [-]

, 2009-10-01 22:04, pirms 15 gadiem
kpc PUSčalis? mazs un tievs?

     [+] [-]

, 2009-10-01 22:55, pirms 15 gadiem
TinkyVinky rakstīja: kpc PUSčalis? mazs un tievs?
Garāks jau par sabīni ir... be tāds kārns... nopīpējies... nu ja... pat zem vidējā LV PUSčaļa līmeņa...

  -1 [+] [-]

, 2009-10-02 07:50, pirms 15 gadiem
Janyks rakstīja: Niedola ir seksiiga!
Tev tikai tas prātā!!