Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:431, Did:0, useCase: 3

Iegādājies jaunās basketbola sezonas abonementus

Tuvojas jaunā 2016./2017. gada basketbola sezona, tāpēc BK „Ventspils” savus uzticamos fanus aicina iegādāties sezonas abonementus ar kuriem varēs apmeklēt BK „Ventspils” mājas spēles Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola hallē. Kopā vairāk kā 30 aizraujošais basketbola spēles, tikšanās ar draugiem, emocijām pilni dienas vakari un lieliskas atlaides mūsu draugu uzņēmumos.

BK „Ventspils” šajā sezonā piedalīsies Olybet Aldaris Latvijas Basketbola līgā, kā arī jaunizveidotājā FIBA Basketbola čempionu līgā. Ventspilnieki būs vienīgā Latvijas komanda, kura mūsu valsti pārstāvēs Eiropas turnīrā. Arī šogad komandu turpinās vadīt Kārlis Muižnieks, bet viņam asistēs Gints Fogels, Dāvis Čoders un Māris Bružiks. Komandas sastāvā šajā sezonā redzēsiet Andreju Gražuli, Arti Ati, Aigaru Šķēli, Ronaldu Zaķi, Rihardu Lomažu, Tomu Leimani, Māri Ziediņu, Čeiku Mbodžu, Villiju Dīnu, Folarinu Kempbelu, Edgaras Zeļoni, bet pēc traumas sadziedēšanas pavisam drīz atgriezīsies arī Kristaps Janičenoks un Māris Gulbis.

Sezonas abonements nodrošinās nemainīgu sēdvietu katrā spēlē, viena spēles cena būs ievērojamāki zemāka, bet dāvanā būs iespējams saņemt kluba atbalstītāja AS „Diāna” veikala „Mājai un dārzam” izgatavoto T kreklu.

BK „Ventspils” sezonas abonementa cena EUR 50 un vairākiem abonementa īpašniekiem sezonas noslēgumā būs iespēja laimēt galveno balvu, ko mums piedāvā prāmju līnija Stean Line, proti, laimīgais īpašnieks ar vēl 3 draugiem varēs doties ceļojuma ar šo prāmi uz Zviedrijas pilsētu Nīneshamni.

Īpašs abonements par īpašo cenu mūsu „A sektors” faniem - tikai EUR 21 ar vietu” A sektorā”, un visai sezonai garantēts draugu loks ar kopīgām emocijām un sportiskām kaislībām.

Piedāvāts tiks īpašais draugu abonements. Četriem draugiem īpaša cena EUR 30 x 4 = 120.

Basketbola klubs „Ventspils” priecājamies, ja spēles apmeklē ģimenes. Tā kā ģimenes mēdz būt dažāds, tad šim piedāvājumam izvēlēts viens modelis - par ģimenes abonementa īpašniekiem var kļūt tās ģimenes, kurās ir 2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadiem. Ģimenes abonementa cena – EUR 85.

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem un studentiem tiek piedāvātas īpašās cenas visai sezonai – EUR 21.

Arī šajā sezonā piepildīts abonementu „Labuma grozs”, kurā iekšā iemestas daudz un dažādas dāvanas no Ventspils uzņēmējiem. Uzrādot savu sezonas abonementus atlaides saņemsiet šādās vietās:

- 7% atlaides visos Ventspils "Mājai un dārzam" veikalos
- 25% atlaide kancelejas preču iegādei veikalā „Charlot” – Ģertrūdes iela 13, Ventspils
- 10% atlaide Olimpiskā centra "Ventspils" Basketbola halles atlētikas zāles abonementiem - Sporta iela 7/9, Ventspils
- 10% atlaide Ventspils Ūdens piedzīvojuma parka lielā peldbaseina abonementiem - Lauku iela 5, Ventspils
- 20% atlaide Ventspils "Sportland" veikalā NIKE precēm - Lielais prospekts 3/5, Ventspils
- 10% atlaide automašīnu rezerves daļām un servisam "Moller Auto Ventspils" - Zvaigžņu ielā 11, Ventspils
- 10% atlaide visam picām piejūras kafejnīcā "Bolers" - Medņu iela 40, Ventspils

BK „Ventspils” sezonas abonementus var iegādāties Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halles kasē.

Pirmo sezonas spēli BK “Ventspils” aizvadīs savā laukumā 28.septembrī, plkst. 19:00, pret BK “Jēkabpils”.