Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Renfro ir 50% no VEF uzbrukuma potenciāla"

Andrejs Siliņš

Endzels: "Renfro ir 50% no VEF uzbrukuma potenciāla"
Ārons Petvejs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Visi tie, kuri piedalījās pēdējā spēlē Viļņā ir gatavi spēlei arī šovakar," portālam Sportacentrs.com pirms šī vakar spēles pret Rīgas VEF MasterCard Baltijas Basketbola līga (BBL) atklāj "Ventspils" otrais treneris Guntis Endzels.

"Tieši spēlei pret VEF esam gatavojušies pēdējās trīs dienas. Esam izpētījuši viņu sadarbības uzbrukumā un aizsardzības sistēmas, tā kā esam gatavi spēlei," pārliecību pauž Endzels. "[Alekss] Renfro ir 50 procenti no viņu uzbrukuma potenciāla, kuram arī jāpievērš lielākā uzmanība," treneris konkretizē VEF ieročus, no kuriem jāuzmanās un kurus jāmēģina neitralizēt. "Protams, noteikti nedrīkst aizmirst arī citus, kas var izšaut – [Ingus] Bankevics, [Arnas] Labuckas... Nezinām, vai spēlēs Sandis Valters, kas noteikti varētu pastiprināt viņu spēli."

"Principā visi tie, kuri piedalījās pēdējā spēlē Viļņā ir gatavi spēlei arī šovakar," treneris apliecina, ka lielu savainojumu nav, vien mikrotraumas, kas ir ikdiena profesionālajā sportā un netraucēs piedalīties šī vakara spēlē. "[Ārons] Petvejs atdzīvojies un vakar trenējās ar lielu azartu. Cerēsim, ka tas nemazināsies, citādi lielas jēgas no viņa nav. [Mareks] Jurevičus trenējas ar pilnu slodzi, bet vēl jau jāatgūst spēles garša un izjūta. Cerēsim, ka tas notiks pēc iespējas ātrāk."

Aizsargs Jānis Strēlnieks, kurš jau ilgaku laiku ārstē savainojumu, turpina atgūties. "Jau tagad viņš dažkārt iesildās treniņos kopā ar pārējiem, veic dažus uzdevumus," atklāj treneris. "Pēc pēdējās medicīniskās apskates ārsti pateica, ka pilnvērtīgi kopā ar komandu varēs sākt trenēties pēc divām nedēļām."

  +4 [+] [-]

, 2010-01-22 13:18, pirms 14 gadiem
būs līdzīga spēle...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-01-22 13:21, pirms 14 gadiem
sis speletajs vel ir loti jauns!!

ja gribam kadu naturalizet vins butu istais!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-22 13:25, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: salīdzinot ar Petveju,kas ir ~ 5% no BKV uzbrukuma potenciāla,tas ir liels skaitlis
Sanģiks sametīs Ventspilim savus metienus
nu tu esi lauris,janis vai aigars??

nepaspeju taja topika izlasit par jo vina dzesa

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 13:37, pirms 14 gadiem
Savukārts Endzels ir 2% no Ventspils smadzeņu potenciāla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-22 14:17, pirms 14 gadiem
Re kā Ventspils fani uzdarbojās

     [+] [-]

, 2010-01-22 14:23, pirms 14 gadiem
Un sākumā, ja nemaldos, tika teikts, ka Strēlnieks jau pēc pāris nedēļām varēs atgriezties laukumā. A tagad - jau cik mēneši nav pagājuši...
Bet nu gaidam drīz atpakaļ!

     [+] [-]

, 2010-01-22 15:39, pirms 14 gadiem
endzels gan skolā bija pavājš basketbolists