Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Kurzemes derbijs Baltijas līgā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Kurzemes derbijs Baltijas līgā
Gundars Vētra un BK "Ventspils"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64 Photo Agency

Sestdien BK ″Ventspils″ basketbolisti viesosies Liepājā, kur aizvadīs kārtējo Baltijas Basketbola līgas maču, tiekoties ar vietējām ″Lauvām″. Liepājnieku rēķinā pagaidām divi panākumi, bet ventspilnieki pagājušās nedēļas nogalē tika pie septītā.

Pēdējo divu sezonu laikā ″Lauvām″ ne reizi nav izdevies ″iekost″ ventspilniekiem, lai gan nav trūcis aizraujošu maču. Šogad Kurzemes derbijos BK ″Ventspils″ pārspēks gan bijis visai ievērojams – 85:59 LBL spēlē un 88:69 LBL. Tiesa, abi šie mači notika Ventspilī un sezonas sākumā, bet šajā laikā abas komandas piedzīvojušas pārmaiņas. ″Lauvu″ rindās parādījies pašmāju uzbrucējs Jānis Porziņģis un amerikānis Džavans Beilijs, bet BK ″Ventspils″ - Tods Abernetijs un Mamadi Diane. Gundara Vētras komandai palīdzēt nevarēs Lauris Blaus, kurš jau pārcēlies uz Igaunijas ″Valga″. Savukārt Agra Galvanovska vienībā zem skalpeļa nesen gūlās Martins Andrjukaitis un Jānis Timma, tomēr arī bez šiem basketbolistiem liepājnieki spēja sakurt pamatīgu pirti BBL līderiem ″Siauliai″, piekāpjoties tikai mača izskaņā.

Ventspilnieki pēdējā BBL mačā viesos apspēlēja ″Baltai″ komandu, bet tad sekoja sāpīgs zaudējums FIBA Izaicinājuma kausā holandiešu ″ZZ Leiden″, tā kā noskaņojums, kāds valda komandā, šobrīd droši vien nav no labākajiem. Spēcīgākās zāles omas uzlabošanai sportā pilnīgi noteikti ir labs sniegums un panākumi, un gan jau tās lietot vēlēsies arī BK ″Ventspils″, tomēr prognozēt vieglu pastaigu diez vai būtu pareizi. Un nekas, ka komandas šķir piecu uzvaru tiesa. ″Lauvu″ basketbolisti šajā sezonā jau nodemonstrējuši cīnītāju raksturu, bet ventspilnieki – neprognozējamību. Tas tikai nozīmē, ka jābūt interesanti, kā jau Kurzemes derbijā pienākas.

Mača sākums pulksten 19.30 un to tiešraidē rādīs arī Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi
"BBL Homepage"
LIEPĀJAS OLIMPISKAIS CENTRS :: SĀKUMS

  +1 [+] [-]

, 2012-01-20 22:23, pirms 12 gadiem
Šogad Kurzemes derbijos BK ″Ventspils″ pārspēks gan bijis visai ievērojams – 85:59 LBL spēlē un 88:69 LBL

Tas pārspēks veidojās tikai pēdējās ceturtdaļās. Abas spēles nebija ''Ventspilij'' vieglas.

  -2 [+] [-]

, 2012-01-21 11:21, pirms 12 gadiem
Nebūtu slikti ja Lauvas ņemtu un uzvilktu Ventspili.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-21 11:24, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Šogad Kurzemes derbijos BK ″Ventspils″ pārspēks gan bijis visai ievērojams – 85:59 LBL spēlē un 88:69 LBL

Tas pārspēks veidojās tikai pēdējās ceturtdaļās. Abas spēles nebija ''Ventspilij'' vieglas.
Tieši tā. Ja ņem vērā, ka ieprieksējās spēles bija sezonas sakumā un Liepajas komanda sezonai sāka gatavoties viena no pedējām, un Ventspils savu parsvaru guva tikai pēdējā ceturtdaļā, tad tagad viss ir mainījies un ceru, ka spēle būs daudz saistošāka līdz pēdējai sekundei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-21 11:49, pirms 12 gadiem
zeel ka BKV fani atcela izbraukumu uz Liepaaju
ta vareetu paarditos liepajas zalee

bet nu par BKV uzvaru

  +2 [+] [-]

, 2012-01-21 12:11, pirms 12 gadiem
Par labu basketbolu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja