Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Poropats: "Pirmajā ceturtdaļā bilde izskatījās sliktāka nekā biju gaidījis"

Poropats: "Pirmajā ceturtdaļā bilde izskatījās sliktāka nekā biju gaidījis"
Silvano Poropatam pirmais zaudējums pie "Ventspils" stūres
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēlē Basketbola klubs "Ventspils" izbraukumā ar rezultātu 72:96 piekāpās vienai no turnīra līderēm "Lietuvos rytas". Pirmo spēli pie BK "Ventspils" komandtiltiņa stūres aizvadīja Silvano Poropats.

Silvano Poropats: "Lietuvos Rytas ir ļoti, ļoti, ļoti laba un labi nokomplektēta komanda. Ar tādu komandu spēlēt vienmēr ir grūti, bet šoreiz spēlējām arī viņu laukumā, tāpēc jo īpaši grūti. Jāpiebilst, ka arī kopā strādājam tikai trīs dienas, bet esam jau šādas tādas lietas pamainījuši un kārtīgi pastrādājuši. Kopumā esmu apmierināts kā puiši cīnījās. Viņi mēģināja darīt visu pēc labākās sirdsapziņas un cik labi var. Centās. Ar sniegumu 1/4 neesmu apmierināts. Nospēlējām slikti.

Rytas spēlēja ļoti fizisku basketbolu, kas varbūt mums nav parocīgi.

Ar parādīto ceturtajā ceturtdaļā esmu apmierināts. Tad ļoti labi nostrādājām gan aizsardzībā, gan uzbrukumā.

Ja sākumā esi zaudējis jau daudz punktus un vairs nenoskaņojies turpmākajai spēlei, tad vari zaudēt ar 50 - 60 punktiem, bet mēs zaudējām ar 24 un šāds zaudējums pret Eirolīgas komandu ir cienījams un es teiktu arī tāda starpība ir reālistiska.

Uzskatu, ka komandas kopējā enerģija ir uzlabojusies. Daudzi spēlētāji atdeva visu. Mums bija arī ļoti daudz piezīmju, bet tas tādēļ, ka gribējām ļoti labi nospēlēt aizsardzībā un nedaudz varbūt pat pārāk aktīvi. Nākamreiz nospēlēsim gudrāk un ar atbilstošāku intensitāti.

Gribētu uzslavēt jaunos un īpaši pašus jaunākos. Meiers šodien nospēlēja ļoti labi pret Eirolīgas centru. Blaus arī nospēlēja labi. Iesāka gan sākumā varbūt nepārliecinoši, bet pēc tam viss bija kārtībā.

Mums vēl ir daudz ko darīt, tāpēc trenēsimies un domāju jau tuvākajā laikā redzēsim uzlabojumus gan aizsardzībā, gan uzbrukumā."

Uz jautājumu par pirmajiem iespaidiem par komandu, treneris Poropats atbild diplomātiski atturīgi: "Kā jau teicu pirmajā ceturtdaļā bilde izskatījās sliktāka nekā biju gaidījis, bet mēs turpināsim strādāt. Secinājumus un komentārus teikt par spēlētājiem ir pāragri, tādēļ šobrīd to nekomentēšu."

Izmantotie resursi:
ventspilszinas.lv

  +7 [+] [-]

, 2010-01-16 23:01, pirms 14 gadiem
Esi sveicināts bērnudārzā!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-16 23:11, pirms 14 gadiem
Diemžēl neredzēju spēli, bet izskatās, ka nekas nav mainījies. Cerams, ka lielās pārmaiņas un sakarīgāka spēle (un arī uzvaras) vēl tikai priekšā - kā nekā jaunais treneris tikko tikai uzsācis darbu.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-16 23:16, pirms 14 gadiem
Nu pagaidām par pirmajiem pēcspēles vārdiem - ieskaitīts.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-16 23:17, pirms 14 gadiem
ne jau Galvanovska vaina bija tā, ka komanda nekāda. tur kaut vai filu džeksonu šiem var likt priekšā!
Slēpts komentārs: vasara

  -4 [+] [-]

, 2010-01-17 00:02, pirms 14 gadiem
zanez rakstīja: Diemžēl neredzēju spēli, bet izskatās, ka nekas nav mainījies. Cerams, ka lielās pārmaiņas un sakarīgāka spēle (un arī uzvaras) vēl tikai priekšā - kā nekā jaunais treneris tikko tikai uzsācis darbu.
tad nerunā, ja neredzēji!!!!!! Lietuvas Rytas ir stiprākā komanda šajā līgā!

     [+] [-]

, 2010-01-17 01:08, pirms 14 gadiem
neko vairāk no pirmās pēcspēles intervijas arī nevarēja gaidīt....

  +2 [+] [-]

, 2010-01-17 03:19, pirms 14 gadiem
tracina jau tie BKV speeleetaaji,pusi no vienjiem atlaist un miers!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-17 11:44, pirms 14 gadiem
žanis_bkv rakstīja: ne jau Galvanovska vaina bija tā, ka komanda nekāda. tur kaut vai filu džeksonu šiem var likt priekšā!
labi pateici

     [+] [-]

, 2010-01-17 14:19, pirms 14 gadiem
vasara rakstīja: tad nerunā, ja neredzēji!!!!!! Lietuvas Rytas ir stiprākā komanda šajā līgā!
Es sekoju līdzi teksta formātā, tā ka zinu, ko runāju.
Protams, es negaidīju, ka Ventspils tagad pēkšņi vinnēs LR ar 20 punktu pārsvaru. Taču spēles scenārijs izskatījās apmēram tāds pat kā iepriekš - pirmajā ceturtdaļā spēlētāji nesaprot, kas notiek, un ieiet riktīgos mīnusos. Pēc tam 3.un 4.ceturtdaļā sāk uzlabot spēli, bet vairs jau nevar neko paspēt.
Vajadzētu sākt spēli tā, kā nospēlē 2.puslaiku. Un vēl vajadzētu piestrādāt pie metienu precizitātes, it sevišķi sodiņiem (ir nepiedodama 50% sodiņu realizācija).
Cerams, ka jaunajam trenerim izdosies ar šo tikt galā!