Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" uzņems Jelgavas "Zemgali"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" uzņems Jelgavas "Zemgali"
Ar bumbu Lauris Blaus
Foto: bkventspils.lv

Tikai dienu pēc Baltijas līgas izšķirošajām cīņām kārtējo maču Latvijas Basketbola līgā aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas šodien pulksten 18.30 savā laukumā uzņems Jelgavas "Zemgali".

Sešiniekā, kas turpinās cīņu izslēgšanas mačos, šīs komandas atrodas pretējos polos – ventspilnieki ir pirmie, jelgavnieki ieņem sesto vietu. Jau ir pilnīgi skaidrs, ka Vara Krūmiņa padoties augstāk regulārajā sezonā vairs ari netiks, savukārt BK "Ventspils" vajadzīga vēl viena uzvara, lai nodrošinātu pirmo vietu. Lai gan Gunta Endzeļa komandai būs jāspēlē trešo dienu pēc kārtas, spēle ar finansiālajām problēmām nomocīto Jelgavas klubu ir laba iespēja rezervēt regulārā čempionāta uzvarētāju titulu.

Gan BK "Ventspils", gan "Zemgale" pēdējos LBL mačos piedzīvoja zaudējumus – kurzemnieki viesos piekāpās "Baronam/O!Karte" (72:82) , bet zemgalieši saņēma pamatīgu pērienu no "VEF" (63:103). Šajā sezonā komandas tikušās vien divas reizes, turklāt sezonas pirmajā pusē, kad to sastāvi bija pilnīgi citādāki. Abos piegājienos drošas uzvaras tika ventspilniekiem – 94:74 savā laukumā, 86:71 viesos. Jau 14. aprīlī komandas tiksies vēlreiz, šoreiz Jelgavā, kur ventspilnieki iebrauks pa ceļam no Valmieras. Kalendārs Kurzemes klubam neapšaubāmi smags, bet tur nu neko nepadarīsi – jau tuvu izslēgšanas maču sākums, bet ventspilniekiem vēl jāizspēlē četri mači.

BK "Ventspils" bez diviem mačiem ar "Zemgali" vēl priekšā cīņā ar "Valmieru" viesos un "Barons/O!Karte" savā laukumā.

Izmantotie resursi:
basket.lv

  +2 [+] [-]

, 2011-04-11 10:49, pirms 13 gadiem
Par uzvarētāju šajā spēlē šaubu nav! Galvenais, lai pēc Kauņā piedzīvotajām dīvainībām no trenera (komandas vadības) puses puikām nenolaižas rokas! Ventspilī un tās tuvumā dzīvojošie fani - ejiet uz spēli, jo tieši atbalsts ir tas, kas šobrīd komandai vajadzīgs!!!
Par ventiņiem!

     [+] [-]

, 2011-04-11 11:20, pirms 13 gadiem
Lote drikst jautat kadas divainibas sastradaja komandas vadiba?

  +2 [+] [-]

, 2011-04-11 11:25, pirms 13 gadiem
Agrilson rakstīja: Lote drikst jautat kadas divainibas sastradaja komandas vadiba?
Negribu atkārtoties, paskaties pie iepriekšējiem rakstiem manus komentārus

  +1 [+] [-]

, 2011-04-11 12:08, pirms 13 gadiem
Seshaas dienaas piecas speeles tas nav normaali!
Ceru,ka rezervisti vai VEA speeleetaji varees izspeeleeties pret Zemgali

  +2 [+] [-]

, 2011-04-11 13:04, pirms 13 gadiem
Sodien bus interesanti, jo tie kas speleja BBL final 4 ir morali vienkarsi zeme un uzreiz spele, te var but interesanti! zemgale +

  +1 [+] [-]

, 2011-04-11 14:51, pirms 13 gadiem
Man liekas ka tagad galvenajiem spēlētājiem visiem varētu iedot šodien atpūtu un spēlēt ar vairākiem džekiem no VA un vel paņemtu klāt tos džekus kuri nespēlēja daudz BBL final four. Kaut vai būs zaudējums tabulā neko tā tik un tā nemainīs, jo Ventiņiem ir jāizcīna vien 1 uzvara atlikušajās 4 spēlēs un 1 vieta būs garentēta.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-11 15:53, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Man liekas ka tagad galvenajiem spēlētājiem visiem varētu iedot šodien atpūtu un spēlēt ar vairākiem džekiem no VA un vel paņemtu klāt tos džekus kuri nespēlēja daudz BBL final four. Kaut vai būs zaudējums tabulā neko tā tik un tā nemainīs, jo Ventiņiem ir jāizcīna vien 1 uzvara atlikušajās 4 spēlēs un 1 vieta būs garentēta.
No Vea diemžēl spēlētājus nevarēs ņemt,jo pirms izslēgšanas spēlēm bija jānosaka,kuri spēlēs lbl un kuri lbl2...