Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

"Khimik" treneris: "Tiesneši bija tālu no laba līmeņa"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Khimik" treneris: "Tiesneši bija tālu no laba līmeņa"
Aļģirds Brazis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Kamēr BK "Ventspils" treneris Aļģirds Brazis pēc uzvaras FIBA Izaicinājuma kausā (79:70) slavēja komandas raksturu, "Khimik" treneris Zorans Maričs sūdzējās par līderu savainojumiem, muļķīgām kļūdām un tiesnešu darbību.

Brazis pēc mača bija ļoti labā noskaņojumā un labprāt dalījās pārdomās par spēli: "Patīkami komentēt maču pēc uzvaras, taču jāstzīst, ka spēle bija smaga. Spēlējot savu skatītāju priekšā, komanda izjūt papildus atbildību un ļoti cenšas nospēlēt labi un lieliski, ka šodien tas arī izdevās. Južnijas komanda neilgi pēc mača ar mums nomainīja treneri, kurš ieradās ar diviem jauniem spēlētājiem un jaunām saspēlēm. Pēdējā spēle Ukrainas čempionātā viņiem bija ceturtdien, un trenerim bija pietiekoši daudz laika, lai iespēlētu to, ko viņš vēlējās. Šodien bija daudz jaunu kombināciju un "Khimik" spēlēja arī nedaudz citādāku basketbolu."

Treneris jau kārtējo reizi uzsvēra komandas raksturu: "Jau daudz esmu runājis par komandas raksturu, bet šodien atkal vajag to pieminēt. Ja jūs būtu redzējuši kā spēlei gatavojās Akselis un abi Strēlnieki, noteikti brīnītos, ka viņi vispār spēlēja. Turklāt ne tikai spēlēja, bet darīja to tiešām labi. Diemžēl otrajā puslaikā bija jāzitiek bez Vairoga un Strēlnieka vecākā, kas ir mūsu labākie spēlētāji aizsardzībā. Labi, ka tikām ar to galā un tik līdzīgā cīņā nesalūzām, bet novadījām maču līdz uzvarai. Tas mani tiešām priecē."

"Sliktākais, kas ar mums notika šajā mačā, ir tas, ka spēli beidzām ar vienu lauztu degunu un vēl divām citām traumām. Līdz ar to mums nemaz īsti nebija iespēju līdz beigām cīnīties par uzvaru, turklāt vēl arī pieļāvām muļķīgas kļūdas. Mājinieki šo situāciju izmantoja un svinēja uzvaru. Jāapsveic Ventspils komanda ar uzvaru. Tas arī viss," pēc mača ne pārāk runīgs bija "Khimik" galvenais treneris Zorans Maričs. Mača laikā viņš bieži ielaidās sarunās ar tiesnešiem, bet pēc tā atzina, ka ir neamierināts ar arbitru darbību: "Nē, tiesnešu darbība nebija līmenī. Patiesībā, tā bija ļoti tālu no laba līmeņa."

"Šodien cīnījāmies kā komanda, sevišķi aizsardzībā. Pirmajā puslaikā darbojāmies ne pārāk labi, ļaujot pretiniekiem gūt vairākus vieglus grozus, bet otrajā puslaikā jau izdevās viss ieplānotais. Gatavojoties šim mačam, īpašu uzmanību pievērsām dažādām niansēm, un šoreiz tas tiešām nostrādāja. Izdevās tikt galā ar viņu līderiem un izcīnīt uzvaru šajā mačā," pēc spēles sacīja ventspilnieku rezultatīvākais spēlētājs Rašads Andersons.

Jautāts par iespējamajiem papildinājumiem garajā galā, ventspilnieku treneris Brazis paskaidroja, ka tuvākajā laikā izmaiņu komandas sastāvā nebūs: "Izaicinājuma kausa pirmajā posmā mums atlikušas divas svarīgas spēles un tās jānospēlē ar šo pašu sastāvu, cīnoties ar maksimālu atdevi, lai varētu iekļūt nākamajā etapā. Mums ir labas izredzes to izdarīt, tāpēc nedrīkstam sabojāt to, kas jau ir, jo komanda tagad jau rāda visai labu spēli. Tāpēc līdz Ziemsvētkiem par šo tēmu nav pat ko runāt, bet pēc tam jau varam domāt arī par papildinājumiem."

Slēpts komentārs: sandriņa_f1_bkv

  +4 [+] [-]

, 2010-12-08 23:54, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Nemak zaudet un punkts
Bija arī tālu no laba līmeņa...

Ja treneris pasaka, ka tiesneši bija slikti vai grozi šķībi, tad tiešām nemāk zaudēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-08 23:56, pirms 13 gadiem
Nu ka saka,sliktam dejotajam vis trauce

  +6 [+] [-]

, 2010-12-09 00:03, pirms 13 gadiem
Da ko viņš tur muld, pats jau ar izskatijās pēc amatiera, paņem timeout, bet neko jēgā pat pateikt nevar

  +3 [+] [-]

, 2010-12-09 00:08, pirms 13 gadiem
Zinot Ventpils vadību Brazis tiks atlaists pussezonā, vai sezonas beigās... kāpēc ? Vainu atradīs, visiem atrada... Muižniekam, Galvanovskim, Okornam, Galvanovskim, tam vācietim, kuram vairs neatceros uzvārdu. Kaut nu man nebūtu taisnība! Veiksmi Brazim, jo viņa vadībā beidzot komanda rāda ko māk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-09 00:35, pirms 13 gadiem
Ka ta navbus par Kimiti raksts,tad ta ar darisu,bet nejau kaut kads smurgulis mani te regules

  -2 [+] [-]

, 2010-12-09 17:07, pirms 13 gadiem
Ventspils bk ir TOP 10 Eiropaa
P.S> Ja tur veel straadaatu BRUZHIX, buutu top 5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-09 18:51, pirms 13 gadiem
Nu pēc tā, kādu izteicienu Zorans veltija tiesnesim (vai komisāram) - "fuc*ing as*hole" - vien var spriest par viņa paša līmeni.