Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Vytautas" gūst savu otro uzvaru BBL

"Vytautas" gūst savu otro uzvaru BBL
Eiģirds Žukausks
Foto: Bcvytautas.lt

Šodienas vienīgajā Baltijas Basketbola līgas spēlē Lietuvas komanda „Vytautas” viesos ar 88:75 pārspēja „Port of Parnu”. Latviešu spēlētājs Kārlis Apsītis „Vytautas” pieteikumā nebija iekļauts.

„Vytautas” šodienas mačā bija iedzinējos pēc pirmā puslaika ar 39:47 un trešajā ceturtdaļā šo atstatumu samazināja tikai par punktu. Taču „Port of Parnu” ļoti neveiksmīgi aizvadīja pēdējo ceturtdaļu, kurā bezcerīgi zaudēja ar 11:31, un mačā kopumā piedzīvoja neveiksmi ar 75:88.

„Vytautas” realizēja 11 tālmetienus no 31, kamēr Igaunijas komanda trāpīja tikai četrus no 16. „Vytautas” rindās pārliecinoši rezultatīvākais bija Eiģirds Žukausks, kuram veseli 29 punkti, turklāt pieci trāpīti tālmetieni. Viņš arī savāca astoņas atlēkušās bumbas. 18 punktus pievienoja Ukrainas basketbolists Deniss Lukašovs.

„Vytautas” šī bija otrā uzvara BBL divās spēlēs šosezon. Pirmajā mačā ar 35 punktu pārsvaru tika pieveikta Minskas „Tsmoki”, un arī šajā mačā nepiedalījās Apsītis, kura iepriekšējā spēle „Vytautas” sastāvā bija 22. oktobrī pret Kauņas „Žalgiri”. Apsītis Lietuvas čempionātā šosezon vidēji nospēlētajās 16 minūtēs guvis 3.7 punktus un savācis 3.4 atlēkušās bumbas. Pirms nedēļas Lietuvas mediji ziņoja, ka viņš drīzumā atstās komandu, taču no komandas pieteikuma Latvijas spēlētājs nav dzēsts, lai gan "Vytautas" vienība paziņojusi, ka drīzumā līgumu lauzīs oficiāli.

BBL, A grupa

V.KomandasU-ZP
1.Vytautas2-04
2.Parnu1-13
3.Jūrmala1-02
4.Siauliai1-02
5.Tsmoki0-22
6.Rapla0-11
7.Betsafe/Liepāja0-11

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League


, 2017-10-30 22:40, pirms 6 gadiem
''Barsy'' vakar uzvarēja Tartu ( Barsy shock Tartu in hostile territory ).
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.