Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "Esmu apmierināts ar rezultātu, bet ne parādīto sniegumu"

Jānis Celmiņš

Kurtinaitis: "Esmu apmierināts ar rezultātu, bet ne parādīto sniegumu"
VEF galvenais treneris Rims Kurtinaitis
Foto: Renārs Buivids

Pēc "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles starp "VEF Rīga" un "Valmiera" komandām dalījās abu komandu galvenie treneri Rims Kurtinaitis un Gatis Melderis, kā arī abu komandu basketbolisti.

Jau ziņojām, ka šovakar Mastercard Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīru ar uzvaru iesāka Rima Kurtinaiša trenētā "VEF Rīga" komanda, kas savā laukumā Olimpiskajās Sporta centrā ar 59:44 pieveica Gata Meldera vadīto "Valmieru".

"VEF Rīga" komandas galvenais treneris Rims Kurtinaitis: "Esmu apmierināts ar rezultātu, bet ne parādīto sniegumu. Līdz pat šai dienai esam trenējušies pa divām ar pusi stundām divas reizes dienā, taču tas mums nedod nekādas atlaides. Neko sliktu nevaru teikt par "Valmieras" sniegumu. Slikti cīnījāmies pie sava groza, pieļāvām daudz kļūdu. Kopumā ar spēli esmu ļoti neapmierināts."

Treneris komentēja arī komandas mazrezultatīvo spēli. "Ir jāatradinās no "skrien - met" basketbola. Eiropas līmenī neviens tā nespēlē un šādā stilā uzvarēt spēcīgas komandas ir ļoti grūti. Mums jāgatavojas Eirokausiem un VTB līgai."

"Sandis nav trenējies nedēļu, viņam ir neliels savainojums. Nekādas traģēdijas nav, tāpēc ļausim viņam atgūties par visiem simts procentiem," treneris komentēja Sanda Valtera nespēlēšanas iemeslu.

Tāpat VEF treneris atzina, ka nākamajai spēlei Šauļos komanda gatavosies krietni nopietnāk.

"Sestdien noteikti spēlēs Šeļakovs, iespējams, Dairis un Gatis. Varbūt vēl kāds," treneris nosauca tos basketbolistus, kuri no lielās komandas tiks pieteikti arī "VEF Juniors" komandas spēlei pret BK "Ventspils" LBL sezonas atklāšanas spēlē.

BK "Valmiera" komandas galvenais treneris Gatis Melderis: "Apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Spēle bija ļoti smaga, vienīgais "plusiņš", ko varu saskatīt savas komandas sniegumā ir aizsardzība. Aizsardzībā komanda nocīnījās tiešām labi. Uz spēles beigām spēka palika ar vien mazāk un šādos gadījumos gadās kļūdas. Arī šī reize nebija izņēmums. Uzbrukumā dažbrīd nenospēlējām līdz galam. Jau nākamajā spēlē manā rīcībā būs par vienu spēlētāju vairāk, kas noteikti atvieglos komandas darbu. No šīvakara spēles varam ļoti daudz mācīties. Katram zaudējumam ir arī pozitīvas iezīmes."

Jānis Kaufmanis: "Bija grūti, uzskatu, ka nocīnījāmies neslikti. Mēģinājām darīt visu, lai nospēlētu maksimāli labi. Ir jāpilnveidojas kā komandai, lai turpmāk cīnītos vēl cienījamāk."

Tailers Keins: "Sezonu vienmēr ir patīkami sākt ar uzvaru. Ir lietas, kur varam progresēt, taču kopumā ar maču esmu apmierināts."

  +3 [+] [-]

, 2010-09-30 21:48, pirms 14 gadiem
Atkal gan jau komandai vajadzeja pumpeties

     [+] [-]

, 2010-09-30 21:55, pirms 14 gadiem
Bertāns gan teica ka spēēs Viņš, Bērziņš un Jahoo, par šeļakovu neko neminēja

     [+] [-]

, 2010-09-30 23:31, pirms 14 gadiem
nez man pret to kā Vef nospēlēja pa lielam likās ok..nu tik tas ka savu grozu pakāsa, bet nu tur visiem vnm ir problēmas jo Valmiera nikni kapājas... bet nu Valmierai tikpatkā nevienu kombeni neredzēju tik kā tiek pie bumbas biš padriblē un metiens groza virzienā... Ciprus ta vismaz pārdomāti bet Kaufmanis pilnīgā sviestā...Amols ar neatpalika..