Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Tartu Universitātes treneris: "VEF visur bija soli priekšā"

Jānis Celmiņš

Tartu Universitātes treneris: "VEF visur bija soli priekšā"
Indreks Visnapū
Foto: sport.err.ee

Jau ziņojām, ka "VEF Rīga" basketbolisti svētdien, 25. septembrī, "BBL Dorpat Hotel Cup 2011" finālā ar rezultātu 95:69 (28:19, 21:10, 19:17, 27:25) uzvarēja Igaunijas vicečempionus "University of Tartu", izcīnot pirmo Baltijas līgas trofeju Latvijas vēsturē. Pēc spēles iespaidos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri.

„University of Tartu” komandas galvenais treneris Indreks Visnapū pēc mača pauda, ka VEF komanda visos rādītājos bijusi nedaudz labāka. „Abas komandas spēlēja ļoti līdzīgā stilā, taču visu izšķīra ātrums. VEF komanda visur bija soli priekšā. Šis mačs mums bija lieliska iespēja gūt pieredzi priekšdienām.”

VEF galvenais treneris Ramūns Butauts pēc spēles atzina, ka visu izšķīrusi komandas komplektācija un spēlētāju pieredze. „Man simpatizēja Tartu komandas sniegums. Viņi spēlēja ļoti aizrautīgi, taču skatoties kādas ir komandas komplektācijas, manā rīcībā tomēr ir nedaudz pieredzējušāki spēlētāji, arī ārzemnieki. Uzskatu, ka tieši pieredze bija izšķirošais šajā spēlē,” pauda lietuviešu basketbola speciālists.

„Jau tuvākajā laikā mums jāaizvada svarīgas Eirokausu spēles, tām šobrīd arī koncentrējamies. Šīm spēlēm gatavojamies ļoti nopietni,” piebilda Butauts.

Izmantotie resursi:
Sport | ERR

  +3 [+] [-]

, 2011-09-26 11:03, pirms 13 gadiem
nevar būt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-26 14:38, pirms 13 gadiem
Jā, koeficients tāds interesants, bet es vienalga nesaprotu, kā ar 1,4 koeficientu var kaut ko nodubultot.

Vai ir kas jauns? rakstīja: bet toto ar šo spēli pamatīgi iebrauca. Domāju, ka liela daļa spēlētāju nodubultoja savus kontus.

     [+] [-]

, 2011-09-26 16:12, pirms 13 gadiem
$piegs rakstīja: Jā, koeficients tāds interesants, bet es vienalga nesaprotu, kā ar 1,4 koeficientu var kaut ko nodubultot.
citi, tai skaitaa es, likaam ka vefs uzvarees ar vairaak kaa 5 punktu starpiibu, un liidz ar to koefs arii bija 1.91.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja