Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Jurijs Aleksejevs – Baltijas Basketbola līgas nedēļas labākais spēlētājs

Krišs Upenieks

Jurijs Aleksejevs – Baltijas Basketbola līgas nedēļas labākais spēlētājs
Jurijs Alekesejevs
Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

„Triobet” Baltijas Basketbola līga (BBL) paziņojusi aizvadītās nedēļas vērtīgāko līgas spēlētāju, un tas ir BK „Jēkabpils” uzbrucējs Jurijs Aleksejevs.

Trešdien, 22. februārī Aleksejevs parādīja lielisku sniegumu „Jēkabpils” otrajā BBL izslēgšanas spēļu cīņā Lietuvā pret „Nevežis” komandu. Viņš trāpīja abus tālmetienus un realizēja sešus no septiņiem metieniem divu punktu vērtībā, kopā gūstot 20 punktus un izcīnot 12 atlēkušās bumbas. Tas bija „lūšu” basketbolista trešais „double-double” šajā sezonā.

Jau ziņots, ka otrajā savstarspējā cīņā, kas noslēdzās vien pagarinājumā, „Jēkabpils” bija pārāki par „Nevežis” komandu ar 80:77. Bet tā kā pirmajā mačā jēkabpilieši guva par četriem punktiem mazāk (74:78), ar šo uzvaru nepietika, lai pārkāptu astotdaļfināla slieksni.

Gulbenietis Jurijs Aleksejevs ir bijis neaizstājams palīgs savai komandai visas sezonas garumā, sasniedzot labākos rādītājus gan gūtajos punktos (vidēji 14,8 punkti mačā), gan zem groziem (vidēji 8,7 atlēkušās bumbas spēlē).

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības

     [+] [-]

, 2017-02-26 14:00, pirms 7 gadiem
Cepuri nost, Jura!