Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Liepāja/Triobet" centīsies paildzināt "Dynamo" zaudējumu sēriju

"Liepāja/Triobet" centīsies paildzināt "Dynamo" zaudējumu sēriju
Uvis Helmanis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros šovakar tiks aizvadītas divas spēles. "Liepāja/Triobet" uzņems Maskavas "Dynamo", bet "Jūrmala/Fēnikss" savās mājās spēkosies ar Tamperes "Pyrinto".

Liepājas un Maskavas komandas BBL C grupas kopvērtējumā šobrīd ir atšķirīgā situācijā. Liepājnieki četrās spēlēs ir izcīnījuši trīs uzvaras un turpina cīņu par uzvaru grupā, tikmēr "Dynamo" trijās spēlēs ir piedzīvojuši tikai zaudējumus. Krievijas Superlīgā "Dynamo" deviņās spēlēs ir ticis pie četrām uzvarām un ieņem 10. vietu 16 komandu konkurencē. Lai gan Maskavas klubs šajā BBL sezonā vēl nav izcīnījis uzvaras, katrā spēlē Krievijas basketbolisti cīnījās līdzvērtīgi ar saviem oponentiem. Smagākais zaudējums bija -6 (77:83) pret Rakveres "Tarvas".

Uvja Helmaņa vadītajai "Liepājas/Triobet" komandai šovakar nevarēs palīdzēt Gints Antrops, kurš iepriekšējā spēlē pret Utenas "Juventus" iedzīvojās muguras savainojumā. Antrops četrās spēlēs vidēji guva 7,8 punktus un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas. Ja liepājniekiem punktu gūšana un citi pienākumi laukumā ir diezgan vienmērīgi sadalīti, tad viesiem var izcelt dažus izteiktus līderus.

17 punktus vidēji spēlē gūst 21 gadu vecais aizsargs Deniss Zaharovs, viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas un 2,7 pārtvertas piespēles. Viesu rindās ir arī 23 gadus vecais snaiperis Bendžamins Dudu (10 p. vid.) un saspēles vadītājs Džeisons Brikmens (6,7 piespēles). BBL vēl nav debitējis "Dynamo" aizsargs Taišons Teilors, kuram ir arī neliela NBA pieredze Bruklinas "Nets" sastāvā.

Mačs sāksies plkst. 19:30, un to tiešraidē būs iespējams vērot gan Sportacentrs.com mājaslapā, gan Sportacentrs.com TV "Lattelecom" Interaktīvās televīzijas 411. kanālā.

Dienas otrajā spēlē "Jūrmala/Fēnikss" uzņems somu "Pyrinto". Jūrmalnieki piecās spēlēs ir piedzīvojuši tikpat neveiksmes, bet Tamperes komandai ir divi panākumi sešos mačos. Somiem nevarēs palīdzēt viens no vadošiem komandas spēlētājiem Antero Lehto. 30 gadus vecais somu aizsargs piecu spēļu laikā vienmēr ir devies laukumā starta sastāvā, guvis vidēji 13 punktus un atdevis 3,4 rezultatīvas piespēles, bet uz izbraukumu Latvijā nav devies savainojuma dēļ.

Šī spēle sāksies plkst. 19:00. Pirms mēneša abas komandas jau spēlēja savā starpā, toreiz somi uzvarēja ar 79:69.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League
Sākums » Liepāja/Triobet
European Basketball Main Page - EUROBASKET
Pyrintö Basketball - Eilen, Tänään, AINA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-25 17:21, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Shodien tad par uzvaru.
Bet protams! Grūti būs, bet jāņem!