Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Kairis: "Lielākā problēma - cīņa par atlēkušajām bumbām"

Andrejs Siliņš

Kairis: "Lielākā problēma - cīņa par atlēkušajām bumbām"
Donalds Kairis un Edgars Suraks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Lielākās problēmas mums šodien sagādāja cīņa par atlēkušajām bumbām, ko ļoti labi var redzēt arī statistikā - zaudējām ar vairāk nekā 20 bumbām," pēc zaudējuma Tartu "Rock" un ceturtās vietas iegūšanas SEB Baltijas Basketbola līgā (BBL) sacīja Rīgas ASK galvenais treneris Donalds Kairis.

Donalds Kairis, Rīgas ASK galvenais treneris:
"Šī bija kārtējā smagā spēle šosezon. Ar tik īsu rezervistu soliņu, kāds tas ir mums, ir grūti spēlēt divas spēles pēc kārtas. Tā kā varu tikai pateikties visiem puišiem par parādīto cīņassparu šajās spēlēs. Lielākās problēmas mums šodien sagādāja cīņa par atlēkušajām bumbām, ko ļoti labi var redzēt arī statistikā - zaudējām ar vairāk nekā 20 bumbām. Tāpat milzīga nozīme bija piezīmju problēmai. Nedomāju, ka viņi nebija gatavi šodienas spēles sākumam, vienkārši mums ļoti labi krita metieni, bet viņiem nē. Iespējams, labais sākums nemaz nebija tik labi turpmākajai spēlei. Sezona kopumā jāvērtē kā laba, iekļuvām "Final Four", kas arī bija mērķis, un abās spēlēs šeit cīnījāmies līdz galam."

Raitis Grafs, Rīgas ASK centrs:
"Kā jau treneris teica, lielakā problēma atkal bija īsais spēlētāju soliņš. Sākumā parādījām labu spēli, taču nevarējām tādu līmeni noturēt visu laiku. Viņiem pamazām spēle aizgāja un ar maiņām izdevās tikai to pastiprināt."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-26 09:01, pirms 15 gadiem
raičam vajag būt aktīvākam zem groza ...

     [+] [-]

, 2009-04-26 13:59, pirms 15 gadiem
Lielaka problema bija / ir RANKAUSKIS !!! RANKASUKIS basketbola ir tas pats, kas BErzins hokeja. abi divi slotaskati